Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агресивни М/Т гуми от рода на Simex Extreme Trakker - какви и от къде ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Агресивни М/Т гуми от рода на Simex Extreme Trakker - какви и от къде ???

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
    Въпросите вече са за подраздел Тойота,но горе долу ще ти нахвърля,ако питаш дали може да сложиш дифове от Хеви дюти (които са само ресйорни,но това не е толкова важно в случая) на Лайт дюти,отговора е категорично "НЕ",на леката серия са 8 инчови диференциялите,по удачно е замяната на короната и пинйона със усилени такива за 8 инчов диф,има доста изписано,разрови се в под форума,ето Тук например.А за гумите,нямам обяснение защо си дал толкова пари за регенерати,когато за малко по малка сума би могъл да имаш оргиналите в този размер,а разликата е фрапиращо стряскаща.
    Да въпроса ми беше насочен точно на там ,а иначе за гумите питах разпитвах,писах във форума,ама нъцки и заради това накрая се спрях на този вариант
    Последно редактирано от Vmax; 05-11-12, 16:26.

Коментар

Първоначално публикуван от Vmax Преглед на мнение
      и заради това накрая се спрях на този варянт
      Тия тежки кокали въобще не са никакъв "вариант"
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Да въпроса ми беше насочен точно на там ,а иначе за гумите питах разпитвах,писах във форума,ама нъцки и заради това накрая се спрях на този вариант
        Не може постоянно да следим всички теми в Форумите,но пък затова телефоните ни са в подписите,и консултации не отказваме на никой,все пак и това което ние знаем сме го научили през годините по метода на проба - грешка,така че това явно е твоята първа,за напред можеш да ползваш жокери от мен и колегите,не взимаме скъпо,пием бира .
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

В пост 4 съм отговорил и въпреки това избрахте още три размера по-големи, регенерати.
          Личното ми мнение е, че 35 инчови гуми са смърт за дифовете на леката версия на 70-ката и без офроуд.
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
            Личното ми мнение е, че 35 инчови гуми са смърт за дифовете на леката версия на 70-ката и без офроуд.
            С 35-ци ясно, ама тия дето ги е заврял под горката машинка са реално 37-ци, защото споменава:

и реалната височина не монтирана на джанта беше 93 и малко.
            а 93 / 2.54 = 36.61" което е нормалния размер за 37-ците и жална им майка на тия 200 мм коронки. А за "развъртане"-то директно се забравя.
            Последно редактирано от elbgt; 07-11-12, 11:02.

Коментар

За сега няма проблеми,а "горката машинка" (а пък както казва един приятел да се е родила поп ) се ползва за лов и целта беше да се вдигнат дифовете от земята и "ушите" където са хванати амортисьорите за моста.Не да се търкаля по траяли

Коментар

Едва ли има някаква друга дейност, която да е толкова близо до траяла както лова. Освен ако останалите "джипове" в дружинката не са предимно соц. производство и при първото по-сериозно препятствие продължавате пеш. И разбира се ако прасетета са ви дребни и си ги влачите на гръб

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                  Едва ли има някаква друга дейност, която да е толкова близо до траяла както лова. Освен ако останалите "джипове" в дружинката не са предимно соц. производство и при първото по-сериозно препятствие продължавате пеш. И разбира се ако прасетета са ви дребни и си ги влачите на гръб
                  Брей Що съм се убедил през годините в обратното...
                  Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X