Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за размер на "БФ-Гудрич"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за размер на "БФ-Гудрич"

Добър вечер колеги,
    Интересува ме "БФ-Гудрич"-МТ имат ли размер 205/80-16?
    Смятам за в бъдеще да купувам такива,но досега поне аз не съм срещал горепосочения размер.
    Та ако може някой да ме насочи по въпроса и евентуално да ми прати линк с различните предлагани размери и цени ще съм му много благодарен...
    Лека вечер.

От: Питане за размер на "БФ-Гудрич"

Не, нямат - най тесните им са 225/75/16
    За този размер Кумхо или MICHELIN 4x4 O/R XZL (скъпи и трудно откриваеми)
    Може би това...
    Аз направо ти се чудя кога най-накрая ще вземеш да купиш едни тракторки и да спреш със сменянето на гуми.
    Александър

Коментар

Нямат 205/80 р 16. Имат 225/75 р 16. Единствената разлика между двата размера е, че 225-ците са с 1 сантиметър по-ниски от 205-ците. Има и 235/85/16. Има и там 265- вече огромните размери.
      Разбира се ако говориш за този МТ-
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:BFGoodrich-Mud-Terrain-TA-KM2.jpg
Прегледи:1
Размер:71.1 КБ
ID:5406814

П.С.-
      Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
      Не, нямат - най тесните им са 225/75/16За този размер Кумхо или MICHELIN 4x4 O/R XZL (скъпи и трудно откриваеми)
      Може би това...
      Аз направо ти се чудя кога най-накрая ще вземеш да купиш едни тракторки и да спреш със сменянето на гуми.

Аз карам с такива Кумхо-та. И да ти кажа, съм много доволен.
      Последно редактирано от Райковски; 10-09-12, 08:55. Причина: П.С.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
        Не, нямат - най тесните им са 225/75/16
        За този размер Кумхо или MICHELIN 4x4 O/R XZL (скъпи и трудно откриваеми)
        Може би това...
        Здр.Сашо-не че имам особен зор да сменям гуми,но просто ми прави кеф да експериментирам с различни марки и модели и да наблюдавам как се държат на различни терени.
        Та както и да е,няма значение...,мои си работи.
        П.П.Благодаря ти за линковете.

Коментар

235/85/16 Toyo Tires M/T. Много съм доволен. И на 2та джипа съм с такива. Точно тоя размер го карам на РР Класик, а на Тойотата съм с 265/75/16.

Коментар

Първоначално публикуван от i.ivanov01 Преглед на мнение
            235/85/16 Toyo Tires M/T. Много съм доволен. И на 2та джипа съм с такива. Точно тоя размер го карам на РР Класик, а на Тойотата съм с 265/75/16.
            Бе то и мен ме кефи,даже много размера 235/85-16,ама пусто няма на какво да го сложа.
            Търся нещо "кално" от порядъка на 74-75см. в диаметър,НЕрегенерат,а около тези сантиметри се върти размера 205/80-16.

Коментар

http://avtochasti.cars.bg/f52232 Ей това ако имаше как да го сложиш, евентуално малко да поизрежеш. Цената е много добра и доколкото знам нямат пукане.
              Александър

Коментар

Сашо,гумите са перфектни,но за да ги поставя и карам трябва да направя кардинални промени най-вече свързани с изрязване на калниците и задължително преминаване към 4.3 или 4.44 мостове.
                За съжаление,обаче за сега Нивата ми е ежедневна кола за всякакъв вид пътувания и това няма как да стане.

Коментар

Колега виж тези - http://gumi-net.bg/tire_details.php?..._tires_id=2865

Коментар

Благодаря много колега!

Коментар

Аз бих ти препоръчал и Kumho Road Venture. Много съм доволен, в калта нямат грешка, не са шумни и в сняг не са зле, а и не са много скъпи.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:10.3 КБ
ID:5407784

http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/2/15040063/ - за такъв размер май питаше. Аз съм с такъв размер и стоят много добре на джипа.
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X