няма никакъв проблем ,ако потърсиш в магазина ,той е афиширан вече ,в ''магазини за редки работи'' то пресостата ще купиш за поевтоно от Бриколаж ,50 амперов ти е много ,дъстаточно и 35 ако не се лъжа 25лв и е трифазен ,което го прави вечен ,дори да нагори на едни клемми ,прехвърляш на другите.
- Voltage 12V
- Max Amperage 23 Amp
- Max Pressure 150 PSI
- Displacement 85L/Min - осигурява много бързо помпене
- Компресор за гуми 12V с 2 бутала ,метален с манометър, за джипове,бусове,
леки автомобили,велосипеди,топки,надуваеми басейни
- Изключително здрав метален корпус
- Дълъг кабел със щипки,който се включва директно към акумулатора
- Дълъг гъвкав маркуч с удобен накрайник на резба който се монтира удобно към вентила.
- Бутон за включване и изключване
- Допълнителни приставки за помпене на топки и др.
- Компресора се предлага в удобна чанта
- Voltage 12V
- Max Amperage 23 Amp
- Max Pressure 150 PSI
- Displacement 85L/Min - осигурява много бързо помпене
- Компресор за гуми 12V с 2 бутала ,метален с манометър, за джипове,бусове,
леки автомобили,велосипеди,топки,надуваеми басейни
- Изключително здрав метален корпус
- Дълъг кабел със щипки,който се включва директно към акумулатора
- Дълъг гъвкав маркуч с удобен накрайник на резба който се монтира удобно към вентила.
- Бутон за включване и изключване
- Допълнителни приставки за помпене на топки и др.
- Компресора се предлага в удобна чанта
Би трябвало да може да помпи 18'' гуми.
имам го 2-3 седмици - 84 лв, без транспорт - помпи абсолютно според очакванията ми, но не съм засичал точно време (помпах една мотоциклетна 90/90 R21 и 245/75 R16).За парите мисля, че е чук! Линкове ще ви пусна на лични....
Доста са те обръснали,в едно магазинче до нас е 60 пари.Имам го същия от година и нещо-върши работа горе-долу/като му свалиш пластмасовите украси,от вътре си е китайска ч.....ия/, ще си взема по-голям и метален от всякъде.
И аз го гледам за 84 пари, незнам дали мога да поствам сайт, затова не съм. Там има и други варианти, мога да пусна адреса ако е редно Колега gimax дай по-добър вариант
Доста са те обръснали,в едно магазинче до нас е 60 пари.Имам го същия от година и нещо-върши работа горе-долу/като му свалиш пластмасовите украси,от вътре си е китайска ч.....ия/, ще си взема по-голям и метален от всякъде.
е поне няма да се бръсна сам кажи на колегите тогава къде е далаверата (магазинчето)!
п.п. освен че е китайска чекия, твоето помпа ли добре?
Първите няколко месеца помпаше екстра,после почна да сдава багажа.Отворих го,смених му едни о-пръстенчета на главите и още се държи.Ама на един приятел му скъса биелка-с две думи,не е от най-надеждните компресори.
п.п. Ако някой се интересува-адреса на магазинчето го давам на лични.Да не праиме непозволени реклами.
Накарайте Вромоса да ви донесе по един Т-Мах компресор. Дърпа 40 ампера ама дебит като на сушуар. Имам такъв и гума 275/40/18 я помпи за норматив. Е, $170.00 го плащах, но няма нищо общо с пластмасовите играчки.
Коментар