Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на гуми - днес до 20:00 ч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на гуми - днес до 20:00 ч

Здравейте колеги! От няколко дена чета форума и избирам зимни гуми за Витарата ДБ 2,5 V6 (имплант) .Преди малко ми се обади приятел – ще зарежда магазина и ако искам да му ползвам солидната отстъпка – до 20:00 часа да му кажа модела.
    Ще се кара 90% - градско, извънградско, ежедневно 5км. разбит циментов път със сняг според случая, 10% - леки черни пътища.
    Спрял съм се на : Goodyar Wrangler Duratrac и BFG Winter Slalom 235/75/15-избора е между тях. Ще се радвам да ми помогнете .
    Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.
    “Аха, модератор“, помисли си Щирлиц !!!

От: Избор на гуми - днес до 20:00 ч

Първоначално публикуван от Херби Преглед на мнение
    Здравейте колеги! От няколко дена чета форума и избирам зимни гуми за Витарата ДБ 2,5 V6 (имплант) .Преди малко ми се обади приятел – ще зарежда магазина и ако искам да му ползвам солидната отстъпка – до 20:00 часа да му кажа модела.Ще се кара 90% - градско, извънградско, ежедневно 5км. разбит циментов път със сняг според случая, 10% - леки черни пътища.Спрял съм се на : Goodyar Wrangler Duratrac и BFG Winter Slalom 235/75/15-избора е между тях. Ще се радвам да ми помогнете .
    И двата варианта са добри. Аз давам известно предимство на BFG, но то е сигурно защото имам лични впечатления от марката и то само отлични.Въпросът е само зимата ли ще се карат гумите или целогодишно? Щото, ако е второто, то по-добре гумите да са АТ пак BFG.

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
      И двата варианта са добри. Аз давам известно предимство на BFG, но то е сигурно защото имам лични впечатления от марката и то само отлични.Въпросът е само зимата ли ще се карат гумите или целогодишно? Щото, ако е второто, то по-добре гумите да са АТ пак BFG.
      Ще се карат само зимата
      Щирлиц вървеше по улицата и видя бояджия, който замазваше всички нецензурни думи по стените.

Коментар

Изключително доволен от Winter Slalom
        Попитали радио Ереван може ли да се "оправи" жена на площада. Отговорът бил: Да,може, но не е препоръчително, защото всеки ще дава акъл.

Коментар

+1...BFG!
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

бфг

Коментар

И аз карах на Витарата BF Goodrich и съм(бях) много доволен от тях. За мен това е по-добрият избор.
              http://www.nakladkibg.com
              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от Херби Преглед на мнение
                Здравейте колеги! От няколко дена чета форума и избирам зимни гуми за Витарата ДБ 2,5 V6 (имплант) .Преди малко ми се обади приятел – ще зарежда магазина и ако искам да му ползвам солидната отстъпка – до 20:00 часа да му кажа модела.
                Ще се кара 90% - градско, извънградско, ежедневно 5км. разбит циментов път със сняг според случая, 10% - леки черни пътища.
                Спрял съм се на : Goodyar Wrangler Duratrac и BFG Winter Slalom 235/75/15-избора е между тях. Ще се радвам да ми помогнете .
                Със сигурност вече си ги купил, но все пак да попитам. Тоя БФГ Слалом не е ли спрян от производство от 2 години? Ако вече си ги купил може ли да кажеш коя е годината на производство.
                My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                  Със сигурност вече си ги купил, но все пак да попитам. Тоя БФГ Слалом не е ли спрян от производство от 2 години? Ако вече си ги купил може ли да кажеш коя е годината на производство.
                  Не са спрени,но са с нов протектор, доста различен от стария.

http://www.ityre.com/i/tyre/22473.jpg
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

При 4:0 за BFG, в 19:55 ги поръчах ! Разума ми подсказваше, че трябваше да са BFG - не напразно написах, че съм с присаден 2.5 ДВГ- повече мощност и въртящ момент, а те са по-зимни - повече зацепване. Сърцето ми се влюби от пръв поглед в Duratraca - красива и агресивна гума, с отлични отзиви в нашия и американските форуми. За BFG (новата шарка) във форума открих само едно стойностно мнение. Моята Благоверна я избрах със сърцето и не сбърках, но това е гума, не жена и трябва да се подхожда разумно ! Благодаря на всички, които се отзоваха. Ще дам пълен отчет за поведението им през зимата на конкретния джип - Витарата . Поздрави !

Коментар

Карам с такива от няколко зими. Отлично се държат на сняг.................ама де го този сняг?
                      През 99% от времето през зимата пътищата не са заснежени, а мокри. На мокър асфалт гумата хич я няма. По-нестабилна е, отколкото на сняг. Така че, карай разумно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X