Колеги,предлагат ми за тераното гуми BFGoodrich AT 31 10,5 15 втора ръка или нови Малатеста регенерат 235 75 15 същата шарка като BFGoodrich AT.Кой от двата вида гуми да взема?Казват че с 31-те джипа щял да гори повече.Вярно ли е това?BFGoodrich AT са дот2008година?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за гуми BFGoodrich AT 31 10,5 15
Свий
X
-
От: Въпрос за гуми BFGoodrich AT 31 10,5 15
Втората ръка оргиналдъ-то.
Колкото по голям размер и тежест слагаш, по голям е разхода. Всяка гума сама по себе си от една страна е маховик който колкото по голям и тежък е, толкова повече енергия иска за да се приведе в движение и да подържа движението."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Колко ще качи зависи от това с какви си в момента, колко е мощен двигателя и колко ти е тежък кракът. Няма кой да ти каже колко ще качат. Аз съм имал по висок разход при по малки гуми и по тесни но с по агресивен грайфер, противно на всякаква уж логика"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Има писано за дженерала тук във форума. Можеш да прочетеш. Аз лично за друг размер предполагам и друг автомобил след известно проучване се бях насочил към тях, но в крайна сметка финансите си казаха думата и ще се чака за сега. Поздрави !Лада Нива 21214 1,7i a.k.a. Магаренцето :)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар