Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения и отзиви за тези гуми COLWAY C-TRAX.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения и отзиви за тези гуми COLWAY C-TRAX.

Колеги,днес купих тези британски гуми и искам да знам мнението на ползвалите същите гуми.Дали ще ми вършат работа за условията,в които ще ги ползвам?Как се държат в кал(дълбока,плитка),сняг(утъпкан и не утъпкан),на асфалт и т.н.?Уточнението е,че ще се ползват здраво ходене на лов и по-малко на риболов.Благодаря за отговорите предварително!

От: Мнения и отзиви за тези гуми COLWAY C-TRAX.

Докато са били нови - били са перфектни....... Иначе ще работят по-добре от БФГудрич МудТерен със същия процент на износване. Дано си ги взел "тънко"......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Имаше вносител на марката, доколкото си спомням от Г.Оряховица, но след разговор с тях/преди няколко години/, останах с впечатлението, че са несериозни.
      Мисля, че рекламираха в Offroad BG.
      Иначе ще свършат работа гумите.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Ами не знам и за това питам.Иначе ги взех за 250лв. и имат грайфер 9 мм.
        Между другото,дали се балансират лесно и на какви атмосфери е най-добре да се карат?
        Последно редактирано от ники72; 14-06-11, 18:09.

Коментар

колега за баланса са лесни обаче имат един проблем! незнам за каква машина ще се поставят но аз карах с тях 40-50км и ги махнах защото се оказаха тънки за моят джип! но като цяло са идеални за лов и не са чак толкова шумни като ''мечата стъпка ''
          ARO 243 D
          TATA SAFARI 4x4
          VITARA ДБ 16v
          Всичкото с лебедки 😂

Коментар

Първоначално публикуван от ники72 Преглед на мнение
            Между другото,дали се балансират лесно и на какви атмосфери е най-добре да се карат?
            Баланса е като за всеки регенерат.А колко да ги помпиш,зависи на какво ще ги слагаш.
            НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Ще ги слагам на Сузуки Витара къса база.

Коментар

Отваряш вратата и гледаш на "касата" има един стикер. Е те там пише на колко да караш стандартните гуми на Витарата. От сега да ти кажа, че ще прочетеш 1.6!
                Тези не се вижда и не си казал какъв размер са, но и тях на толкова или по-надолу, ако са много по-големи. Пробвай нагоре-надолу, но истина ще е там някъде.
                Карам БФГ АТ 235/75/15 на 1.6
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Гумите са регенерат 195/R/15 и за това питам на колко атмосфери да се карат.Мисля,че няма да са 1.6атм. както пише на гредата,все пак тези са регенерат.

Коментар

Първоначално публикуван от ники72 Преглед на мнение
                    Гумите са регенерат 195/R/15 и за това питам на колко атмосфери да се карат.Мисля,че няма да са 1.6атм. както пише на гредата,все пак тези са регенерат.
                    1,6 и нито грам повече,това е оптималното налягане за гуми на Витара.
                    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X