Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каймани 31/10,5/15 за Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каймани 31/10,5/15 за Паджеро 2

Здравейте колеги, искам да попитам ще станат ли на Паджеро 2 гуми каймани 31/10,5/15 без лифт и фланци.

От: Каймани 31/10,5/15 за Паджеро 2

Това си е почти оригиналният размер.Стават!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
      Това си е почти оригиналният размер.Стават!
      Съгласен съм, че това е почти оригиналния размер ама ако сложиш една до друга каймани и кобра разликата е почти три пръста в полза на кайманите. Затова питам ако някой дествително е слагал този размер и марка да сподели. На теория всички казват, че става ала за жалост на практика не съм сигурен дали ще е така.

Коментар

Мойте калните са такива,само съм махнал предните калобрани.
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
          Мойте калните са такива,само съм махнал предните калобрани.
          Ами предницата дигал ли си я от торсиона ?

Коментар

Колега аз зимата съм карал с Каймани този размер Паджеро 2 стават без лифт или друго повдигане и не опират никаде.

Коментар

Първоначално публикуван от iccoto Преглед на мнение
              Колега аз зимата съм карал с Каймани този размер Паджеро 2 стават без лифт или друго повдигане и не опират никаде.
              Значе да ги слагам смело. Абе един приятел и ма галопер и му сложи такива гуми и му опираха като завива и се наложи да слага фланци, аз това искам да избегна.
              И да те питам като си ги карал на сняг как се държат гумите?

Коментар

На моя слагах 265/70/16 и имаше още много място. Не съм го повдигал. Виж снимките ако искаш. http://www.offroad-bulgaria.com/show...=111041&page=1 пост 16
                GSM 0877 08 99 19
                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

31" опират ако сложиш много минусови джанти. Примерно -30. В пласмасите на рогчетата на бронята и отзад в калобрана.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Изглежда има някакви разлики във височините на окачването на джиповете ни. Моето не е пипано. В момента съм с 31/10.5/15, оригинални ал. джанти и фланци 38 мм. и има много място докато да опре някъде.
                    GSM 0877 08 99 19

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                      Значе да ги слагам смело. Абе един приятел и ма галопер и му сложи такива гуми и му опираха като завива и се наложи да слага фланци, аз това искам да избегна.
                      И да те питам като си ги карал на сняг как се държат гумите?
                      Зимата не съм закъсвал никаде.Държат се добре като за кални гуми.Каучука е мек.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23012011100.jpg
Прегледи:1
Размер:99.6 КБ
ID:5266527

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                        Изглежда има някакви разлики във височините на окачването на джиповете ни. Моето не е пипано. В момента съм с 31/10.5/15, оригинални ал. джанти и фланци 38 мм. и има много място докато да опре някъде.
                        Аз винаги меря при повдигната до тампона гума. Тогава въртя на ляво и дясно.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                          На моя слагах 265/70/16 и имаше още много място. Не съм го повдигал. Виж снимките ако искаш. http://www.offroad-bulgaria.com/show...=111041&page=1 пост 16
                          Тези гуми дето си ги сложил нямат нищо общо с кайманите и дори да са еднакъв размер каймана е доста по голям заради агресивния грайфер, а и тези грайфери дето стърчат на страни мисля, че те ще опират на завой. Теса по високи и по широки.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от mir777; 06-04-11, 21:32.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                            Аз винаги меря при повдигната до тампона гума. Тогава въртя на ляво и дясно.
                            С какво и как мериш, смисал аз ако ги монтирам и тогава да меря ще е след свадба булка и след дъж качулка.

Коментар

Първоначално публикуван от mir777 Преглед на мнение
                              Тези гуми дето си ги сложил нямат нищо общо с кайманите и дори да са еднакъв размер каймана е доста по голям заради агресивния грайфер, а и тези грайфери дето стърчат на страни мисля, че те ще опират на завой. Теса по високи и по широки.
                              И колко сантиметра е този кайман? Тези дето ги слагах бяха 78 см. и се вижда, че има още място докато опре някъде.
                              GSM 0877 08 99 19

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X