Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добри всесезонни гуми 17"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Добри всесезонни гуми 17"

Точно към Hankook DynaPro ATM RF10 се насочих последно заради добрите им отзиви в американските форуми, никой не видях да се оплаква от тях. Тъй като джипа ми е с 235/65/17 (стандартния размер), а пък Hankook-а го има само в 245/65/17, дали тези 13мм в повече ще са проблем, окачването ми е стандартно (чисто нови пружини и амортисьори), което го вдигна с около 1-2см. Моля, ако някой е карал с 245/65/17 на Гранд Чероки WJ, да сподели дали размера е подходящ или трие някъде. Благодаря за мненията.

Коментар

Взе ли гуми колега и какви. И аз съм пред същата дилема и същият размер 235/65/17. Харесах един модел ( Bridgestone Dueler A/T Revo 2 ), но нямат този размер или въобще не предлагат такива. Много е малък избора (добрия) в този размер.
      TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
      www.kamino92.com

Коментар

Взех си Hankook DynaPro ATM RF10, но размера е 245/65/17. Още не съм ги сложил, защото нямам време, но изглеждат много добре, цената от 220лв е супер и са с ДОТ от декември 2010. Според мен няма да имаш никакви проблеми с малко по-големия размер (13мм). Отзивите по чуждите форуми за тези гуми са впечатляващи. Ще пиша и аз след като ги тествам. Успех в търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от tonius Преглед на мнение
          Взех си Hankook DynaPro ATM RF10, но размера е 245/65/17. Още не съм ги сложил, защото нямам време, но изглеждат много добре, цената от 220лв е супер и са с ДОТ от декември 2010. Според мен няма да имаш никакви проблеми с малко по-големия размер (13мм). Отзивите по чуждите форуми за тези гуми са впечатляващи. Ще пиша и аз след като ги тествам. Успех в търсенето.
          Супер, ставаме двама с тия гуми в София.
          Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:untitled.jpg
Прегледи:1
Размер:96.6 КБ
ID:5277462Видях в официалния сайт, че правят и 235/65/17, но в България ги няма. Направил съм запитване до 2-3 сайта за гуми дали могат да ги доставят.
            www.kamino92.com

Коментар

Първоначално публикуван от gorskia79 Преглед на мнение
              [ATTACH=CONFIG]329955[/ATTACH]Видях в официалния сайт, че правят и 235/65/17, но в България ги няма. Направил съм запитване до 2-3 сайта за гуми дали могат да ги доставят.
              В Primex пита ли, че са им основният вносител ?
              Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

Първоначално публикуван от tonius Преглед на мнение
                Ако не е тайна от къде ги закупи?
                www.kamino92.com

Коментар

интересно... По принцип по-масовия размер е 235/65/17 - на доста автомобили е фабричен размер...
                  А разликата на 245/65/17 спрямо 235 е 6.5мм, защото теб те интересува радиуса, а не диаметъра (за да си прецениш разстоянието до калника или окачването)...

Имате ли отзиви за Continental ContiCrossContact AT

Влезла ми е една муха...

Доста добри отзиви намерих
                  http://www.einsehen.de/reifentestcom...6z112z2&&&EN&&
                  Последно редактирано от Тедо /LJ73/; 24-02-12, 18:04. Причина: допълнение
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X