Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малатеста кайман 265/75/15 за по 120лв...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: продавам малатеста кайман 265/75/15

Колеги , когато ходите да купувате - задължително с някой " гумаджия ", те ползват здрави отстъпки

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait Преглед на мнение
      Колеги , когато ходите да купувате - задължително с някой " гумаджия ", те ползват здрави отстъпки
      А има едни гуми CALWAY пак във този ценови диапазон някъде, да знаете колко ще струва 265х75х16" от тях?

Коментар

колега неразбрах ще уредиш ли нови за по 120лв или не....
        ------------------------------------
        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Кайманите са по 178 лева на бройка тук в Варна срещу Метро Днес ходих да видя.Не знам къде са по 120 лева тези гуми колега,ако знаеш-кажи че мисля и аз да си купувам Срещу Метро има няколко дето продават гуми и само при едни имаше на тази цена по горе.

Коментар

Ами той колегата за това беше казал да се поръчат през някой гумаджия (ако имате такъв познат). Като знам на всички авточасти каква цена седи на етикета и на каква ти ги дават ако имаш човек от бранша с теб...средно 30 до 50 % надолу. С гумите едва ли е много различно. И 25 % да е търговската отстъпка ще стъпят таман на 120 лв...
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Днеска проверих - "Кайманите" , тоест регенерати с такъв грайфер ( иначе на тях пише "insa turbo" и още други работи ) - 235/85/16 са по 170 лв за брой , но с отстъпката са 580 лв. четирите - по 145 лв. едната.
              А имат и англйски регенерати - 235/75/15 за по 140 лв. на бройка - съответно 480 лв. за 4 броя с отстъпка ( по 120 за всяка )
              Ако някой наистина се интересува ще го свържа с хората.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                Ами той колегата за това беше казал да се поръчат през някой гумаджия (ако имате такъв познат). Като знам на всички авточасти каква цена седи на етикета и на каква ти ги дават ако имаш човек от бранша с теб...средно 30 до 50 % надолу. С гумите едва ли е много различно. И 25 % да е търговската отстъпка ще стъпят таман на 120 лв...
                Колега, ако беше така всеки гумаджия щеше да е милионер!

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                  Кайманите са по 178 лева на бройка тук в Варна срещу Метро Днес ходих да видя.Не знам къде са по 120 лева тези гуми колега,ако знаеш-кажи че мисля и аз да си купувам Срещу Метро има няколко дето продават гуми и само при едни имаше на тази цена по горе.
                  Не гледай тези цени . Ще ти кажа един парадокс - на околовръстното между " Роза " и "Подвис" има гумаджйница с гумено човече на Мишлен, че там може да си купиш гуми по-изгодно от тези срещу Метро, при условие, че и те пазарят от тях ....

Коментар

Не гледай тези цени . Ще ти кажа един парадокс - ....
                    Да беше казал къде дават нови Каймани по 120 пари! Щото иначе излиза, че си съчиняваш и напразно спамиш обявата на човека ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                      Да беше казал къде дават нови Каймани по 120 пари! Щото иначе излиза, че си съчиняваш и напразно спамиш обявата на човека ...
                      Колега, аз по-подробно не мога да се изразя, ама ти май пишеш преди да четеш...
                      Ама айде стига толкова по темата съм писал, ако някой търси гуми, а не да си чеше езика да се обади.

Коментар

Колега, аз по-подробно не мога да се изразя, ама ти май пишеш преди да четеш...
                        Ама айде стига толкова по темата съм писал, ако някой търси гуми, а не да си чеше езика да се обади.
                        колега не V93 a ти май пишеш преди да четеш....ако обрърнеш внимание на постовете по-нагоре вече имаш поръчка от четири човека за по четири гуми.....това прави общо 16 броя MALATESTA KAIMAN 265/75/15 ....можеш ли да ги доставиш по 120лв за брой или не и ако е не стига си спамил темата
                        ------------------------------------
                        тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

мисля че и повече хора ще си поръчат гуми на тази цена.може да се провери на колко броя може да се направи отстъпка за такава цена на която нас евентуалните купувачи ще ни устрои примерно по 120лв колега си джей 7 ти твоите каймани продаде ли ги щото може да опрем до тях ние копувачите
                          Последно редактирано от koko11; 12-04-07, 22:10. Причина: данни

Коментар

Ще си поръчат но няма да бъдат доставени на тази цена 120лв.
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

265/75/15 Цена на нови 186 лв.

Може ли и за мен от 120 лв. , по-възможност 16"
                              копувам в неограничени количества.

Дано несъм изтървал срока
                              LZ1VMH

Коментар

Аз обиколих почти цяла Варна за кални гуми да търся и никъде не намерих Кайман-и на по малко от 178 лева.Ако някой знае къде има в Варна на по ниска цена да каже Там срещу Метро се правят на шашави гумаджийте и нямат дори в момента Кайман.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X