Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли гуми напролет ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ще има ли гуми напролет ?

Вносителите на Ласа и Кумхо са май само тези дето си ги споменал по-горе, та цените ще са техните.
    При купени 4 гуми правят 7% отстъпка, но ако попиташ.
    Затова пък ще си платиш монтажа.
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Имаше и вариант да ги поръчам на човек от Турция, но едва ли ще е кой знае колко изгодно. Така си е - каучука се вдигна доста и оттам гумите. Иначе официално това е единствения вносител в БГ. Спомням си, че конкретно за Ласса някой беше споменал за по-ниски цени по черноморието, но дали е така - не се знае. Все пак е добре, че са внесли някакви количества - първо се говореше, че от Кумхото няма да се внасят изобщо.
      Александър

Коментар

А дали е вярно, че се готви някакво немалко увеличение на цените на гумите спрямо миналогодишните? Причината била някакви си там еко- съображения !
        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Да. Вярно е и увеличението е факт. Не знам за еко съображения, но цената на каучука в световен мащаб се вдигна и оттам и цените на гумите. Само не знам защо и на руските им вдигат цените, като в тях естествен каучук няма. Който има познати и съответно право на отстъпка в представителите на боряна груп да пише на лични, ще измислим нещо.
          Александър

Коментар

В крайна сметка според проучванията на пазара, гуми ще има към края на Март в повечето големи центрове, но цените ще са по-високи и още не искат да казват какви. Смятайте, че ако сте гледали нещо миналата година за 150 лв, тази ще гони 200.
            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
              В крайна сметка според проучванията на пазара, гуми ще има към края на Март в повечето големи центрове, но цените ще са по-високи и още не искат да казват какви. Смятайте, че ако сте гледали нещо миналата година за 150 лв, тази ще гони 200.
              И аз проверявам за гуми все още няма внос. Ако нещо се намери ще е от изостанало от предни години или единични бройки.
              Все пак е добре да се изчака вноса, че в тази криза не ми се вярва да се напъват с високи цени. Пазара е доста отворен вече и може да се намерят различни варианти.
              Предлагам да направим обединение за купуването на гуми - всеки ще търси това, което иска и намираме едно място за купуването. В подходящ момент да скачаме в торбата. Така ще може да искаме по-добри отстъпки за количество. Ако някой се навие нека да пише в темата. Наемам се да правя проучването и да постна инфото за да е полезно за всички. Като за начало стартирам с 4 бр., все още се колебая за модела и размера, но това не е от значение за предложението.

Коментар

В Диана правят голма отстъпка при купуване онлайн, като може ако искаш да отидеш и да си ги прибереш сам. 20% . В представителите на боряна - 5-10% ако купиш 8 или повече гуми. Цените спрямо 2010 са 20% нагоре - криза не криза, това е. Доставки в Диана - след 1-2 седмици най-малко. За другите не знам.
                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X