Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за офроуд стават ли за каране по асфалт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: гуми за офроут стават ли за каране по асфалт

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
    за това си прав имам и голф кънтри с него като ме спрат се питат кой майстор го е вдигнал така чак след 1000 обеснения разбират че е произведена така
    За Кънтрито лесно ама на еденичката гумите бяха 205/70/15. Много трудно ги убеждавах че на всеки голф ще влезнат толкова големи гуми.
    Един от Хасково даже каза че и тои ще си сложи такива гуми.

Коментар

Re: Гуми за офроуд стават ли за каране по асфалт?

ами като сте започнали по темата какво може и какво не и аз да питам нещо:
      слагане на броня от железните който крият лебедката ( естетично добре издържана и дори по-красива от оригиналната) би ли могло да иам проблем с полицаите, това води ли се за някаква промяна която изисква технотест?
      Слагането на халогени фарове на покрива, дори без да светят може ли или не, някъде бях чул че ако имат пластмасови капаци на се заяждат- така ли е или не?
      LZ1PER

Коментар

наскоро един полицай ми намекна че тези гуми не са за всекидневна употреба демек може да ме глоби за това гумите са малатеста кайман илебетката да е вписана в талона
        Брей страшни смешници бе!!! Ти що не я вписа пред него с един флумастер
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнение
          ами като сте започнали по темата какво може и какво не и аз да питам нещо:
          слагане на броня от железните който крият лебедката ( естетично добре издържана и дори по-красива от оригиналната) би ли могло да иам проблем с полицаите, това води ли се за някаква промяна която изисква технотест?
          Слагането на халогени фарове на покрива, дори без да светят може ли или не, някъде бях чул че ако имат пластмасови капаци на се заяждат- така ли е или не?
          за халогените май имаше някакво условие даса на някакво растояние от фаровете в кат съм виждал колеги да демотират халогени щото не ги пускат годишен преглед някой ако знае по закона имали някакви условия нека сподели защото ми престои монтаж на халогени поздрави
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

допълнителните фарове трябва да са с калъфчета, ако са по-високо от основните... друг е въпроса колко се контролира/спазва това изискване...

за гумите за офроуд - ако нямат маркировка "ДОТ" значи не стават за асф. пътища...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              допълнителните фарове трябва да са с калъфчета, ако са по-високо от основните... друг е въпроса колко се контролира/спазва това изискване...

за гумите за офроуд - ако нямат маркировка "ДОТ" значи не стават за асф. пътища...
              дот какво означава

Коментар

сегапроверих на малатеста няма дот

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  Ако го спазваха, то всеки 3-ти TIR би трябвало да има сериозни проблеми с техните N-бр. прожектори по кабините
                  sigpic УАЗ-452

Коментар

въпрос на време е да започнат...
                    пък и аз не бих искал да съм от единия процент "заловени" нарушители...

В сайта на малатеста гумите са разделени в 2-3 категории - за едните си пише, че не са за пътната мрежа /например "Кайман" и "Кугар"/
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

дот какво означава

Департмент оф транспортейшън.(Американски норми за експлатация).
                      LZ1VMH

Коментар

работата е проста, като те спрат принципно си в нарушение /все нещо ще измислят/ първо им предлагаш нещо, ако не искат даваш им ключовете и талона и си тръгваш, а те почват да те гонят. ако не те гонят достатъчно бързо, отиваш си в къщи и обявяваш колата за национално издирване, защото са те ограбили полицаи ......

е**си глупостите, какво им пречи лебедката ?????
                        drive alive

Коментар

А тоя виц знаете ли го:
                          Един полицай спира някакъв човек и почва да го проверява щателно - хубаво, ама човека си и има всичко и колата му е изправна. Накрая полицая го пита - "А касетофон имате ли?", човека вика "Да". А полицая "А парчето "Доко, доко" имате ли" ,човека пак вика "Да".
                          "Ами пуснете го тогава" Пуснал го човека. А полицая си свалил куртката и заиграл кючек. По едно време, запотен, вика на човека "А една десетарка на челото няма ли да лепнеш!"
                          Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Коментар

Re: гуми за офроут стават ли за каране по асфалт

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                              Само дето за административни нарушения до 1000 лева,съд вече няма.
                              не бих казал аз ги усьдих за 40лв.Поздрави !
                              Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                              LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X