Имам доста елементарен и в същото време сериозен проблем! Търся си калъф за резервната гума. Няма значение дали е кожен калъфа или метален, просто искам да я скрия таз гума. Става въпрос за Паджеро 2. Много ще съм благодарен ако някой ми помогне, као ми каже къде да търся
Аз и в една предна тема бях писал - в магазините за автоаксесоари на Цар Симеон, незнам си от каква материя прилича на изкуствена кожа - 12-13 лв някъде, ама сигурно е менте яко.
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
Има много хубави но са скъпи....400 и нагоре незнам докаде си решил да се отпуснеш ? А ако имаш познати навън...в моргите е пълно с катастрофирали джипове и може тънко да ти подберат калъф...никелиран, пласмасов или пласмасов с никел обръч и с картинка отзад даже... за твоя справка...45лв струва смяна на ключалката му
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Колеги, понеже и аз търся калъф но за ТЛК / едва ли има съществена разлика/, в "купувам - продавам" пуснах тема по въпроса и някой
/ Яро ако не се лъжа/ даде връзка към Пламен Петров. Днес говорих с него - каза че имат налични калъфи от плат, но повече инфо в понеделник, тъй като не е в София. Когато разбера подробности ще ви информирам.Поздрави
Тодор Томов
============================= Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK
аз може да имам един в повече, какъв размер ти е гумата ?
Гумата ми е 175/70/15. Ако имаш в повече ще е чудесно.
Иначе неща чак некви страшно яки. Но както казва един приятел за евтина и качествена стока пари не пестя!
Гумата ми е 175/70/15. Ако имаш в повече ще е чудесно.
Иначе неща чак некви страшно яки. Но както казва един приятел за евтина и качествена стока пари не пестя!
Ако това е размера ти трябва от Панда 4Х4
Занеси гумата на тапицер и ще ти ушие за два часа.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Може да намериш метален или кожен от ф-ма Ratola имат всиакакви размери говория за металните.
А кожените са стандартни оригинални на MITSUBISHI MOTORS.
Никои да не се качва на камионите преди да са дошли ?
първите 2 са еднодневки и скоро пак ще си без калъф.../евтина и качествена стока/
естествената кожа се доближава до цена с пластмасовите и металните!
какъв искаш...само това не каза ???
и колко пари си заделил за тоя калъф ?
най тънко е от морга навън ! 50-80 Евро
или се разходи до Ратола...погледни и в каталога на D & W има бая тунинг гъзартийки...доста лигени ще видиш в него хубави та хубави и с цена от 200 до 400 Евро ...както ти и казах още в началото хубавата стока струва пари...и е около 400 в Ратола също не е по малко
Малко по отгоре съвсем подробно ти обясних къде има и за кви парички иде реч ...от морга по избор...и за 2 дни е при теб с първия автобус до БГ...никак не е сложно, няма и мито от тук няма да ти е по тънко (нещо метално за 15 лв няма) а ако намериш ще си без избор......видя предлагат ти за 100 лв без ключалка която обаче струва 45лв справка "семинарията" ключарите - имат ги ! та до тук 75 евро и...без избор
S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:
Коментар