Търсих в форума нещо за тези гуми, но нищо не открих.Ако някой има преки впечетления нека пише.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
NITTO Dura Grappler
Свий
X
-
От: NITTO Dura Grappler
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеПо-добра гума от БФГ ал терен, във всяко едно отношение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеПо-добра гума от БФГ ал терен, във всяко едно отношение.тел.0879292900 Калин Костадинов
Коментар
-
Не познавам АТ на Нито, но ако мислиш така за БФГ, вероятно и за тези ще мислиш така и нищо няма да ти харесал."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Ми..всъщност не е така.Аз в момента съм с едни много изтъркани Нито АТ в размер 325х70х16.Това е горе долу 34-ка.За първи път виждам голяма гума която при рязко спиране да "свири",а не да "вие"...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМоже би аз не разбирам нещо в случая но точно това Нито има грайфер като за лека кола, кажи речи.
Не, че БФГ АТ е хипер мъд гума, но все пак.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМоже би аз не разбирам нещо в случая но точно това Нито има грайфер като за лека кола, кажи речи.
Не, че БФГ АТ е хипер мъд гума, но все пак.
На живо обаче грайфера които контактува с терена при NITTO е по голям. В смисъл, между блокчетата е по-отворен. На кал си копаят доста прилично.
Въпреки че на кал трудно мога да направя обективно сравнение ей така по усет без помощни средства и да кажа коя от двете е по-добра. С Нитто усещам по-добро сцепление но може и да си въобразявам. В никакъв случай обаче, на кал, БФ Гудрич А/Т не е по-добра гума от Нитто А/Т. Същото се отнася и на сняг.
Нитто А/Т е много здрава гума за офроуд. И каучука и структурата и са по-яки. Нитто е 10 плата, БФГ - 3.
В същото време Нитто е по-добре проектирана и по-качествено изработена гума. Поне на половина по-малко тежести взима на баланс от БФГ.
На сухо и мокро изобщо няма какво да ги сравнявам. БФ Гудрич са опасно зле.
Коментар
-
Първо искам ви кажа че тази гума я купих за всесезонни гуми.Досега не съм си правил експерименти с гуми ,но този път така се получи.
Реших да махна калните Инса Турбо и за снега си взех Нитто.Малко бюджетно изпълнение, но 3 комплекта гуми са си 3 хил.лв.Мисля че не сбърках, днес на лова се наложи да дърпам повече от 1 км една Уазка с блокирал двигател по заснежен отъпкан байр (около 30 градосов наклон), който нормално си се качва на 2ра бърза.Направо невероятно,не вярвах че ще я отлепя 2.5 тона,камо ли да я влача нагоре.
Искам да споделя много добрите си впечатления от тази гума, държи перфектно и на мокър асвалт и отъпкан сняг.Нека не я сравняваме с гуми от рода на БФ АТ,нямат нищо общо освен цената.
П.С.Също така е доста безшумна.тел.0879292900 Калин Костадинов
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеТака е. Грайфера на снимка изглежда като на лека кола. БфГудрич имат грайфер по борда които ги кара да стоят някак агресивно и кално.
На живо обаче грайфера които контактува с терена при NITTO е по голям. В смисъл, между блокчетата е по-отворен. На кал си копаят доста прилично.
Въпреки че на кал трудно мога да направя обективно сравнение ей така по усет без помощни средства и да кажа коя от двете е по-добра. С Нитто усещам по-добро сцепление но може и да си въобразявам. В никакъв случай обаче, на кал, БФ Гудрич А/Т не е по-добра гума от Нитто А/Т. Същото се отнася и на сняг.
Нитто А/Т е много здрава гума за офроуд. И каучука и структурата и са по-яки. Нитто е 10 плата, БФГ - 3.
В същото време Нитто е по-добре проектирана и по-качествено изработена гума. Поне на половина по-малко тежести взима на баланс от БФГ.
На сухо и мокро изобщо няма какво да ги сравнявам. БФ Гудрич са опасно зле.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ares757 Преглед на мнениеаз пък не намирам от къде може да се закупи освен в размер 33"тел.0879292900 Калин Костадинов
Коментар
-
Първоначално публикуван от катерано Преглед на мнениеПровери в Боряна,купих ги от там.тел.0879292900 Калин Костадинов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар