Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NITTO Dura Grappler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NITTO Dura Grappler

Търсих в форума нещо за тези гуми, но нищо не открих.Ако някой има преки впечетления нека пише.
    тел.0879292900 Калин Костадинов

От: NITTO Dura Grappler

По-добра гума от БФГ ал терен, във всяко едно отношение.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      А защо всички гуми се сравняват с БФГ-АТ?

Коментар

Карал съм БФГ ал терен,това никаде не върви,освен на сух асвалт.

Коментар

Не познавам АТ на Нито, но ако мислиш така за БФГ, вероятно и за тези ще мислиш така и нищо няма да ти харесал.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ми..всъщност не е така.Аз в момента съм с едни много изтъркани Нито АТ в размер 325х70х16.Това е горе долу 34-ка.За първи път виждам голяма гума която при рязко спиране да "свири",а не да "вие"...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Може би аз не разбирам нещо в случая но точно това Нито има грайфер като за лека кола, кажи речи.
              Не, че БФГ АТ е хипер мъд гума, но все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                Може би аз не разбирам нещо в случая но точно това Нито има грайфер като за лека кола, кажи речи.
                Абе..и аз се чудя.Може да е от каучука.Честно казано-не знам.Но е доста интересна гума...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Така е. Грайфера на снимка изглежда като на лека кола. БфГудрич имат грайфер по борда които ги кара да стоят някак агресивно и кално.
                  На живо обаче грайфера които контактува с терена при NITTO е по голям. В смисъл, между блокчетата е по-отворен. На кал си копаят доста прилично.
                  Въпреки че на кал трудно мога да направя обективно сравнение ей така по усет без помощни средства и да кажа коя от двете е по-добра. С Нитто усещам по-добро сцепление но може и да си въобразявам. В никакъв случай обаче, на кал, БФ Гудрич А/Т не е по-добра гума от Нитто А/Т. Същото се отнася и на сняг.
                  Нитто А/Т е много здрава гума за офроуд. И каучука и структурата и са по-яки. Нитто е 10 плата, БФГ - 3.
                  В същото време Нитто е по-добре проектирана и по-качествено изработена гума. Поне на половина по-малко тежести взима на баланс от БФГ.
                  На сухо и мокро изобщо няма какво да ги сравнявам. БФ Гудрич са опасно зле.

Коментар

Първо искам ви кажа че тази гума я купих за всесезонни гуми.Досега не съм си правил експерименти с гуми ,но този път така се получи.
                    Реших да махна калните Инса Турбо и за снега си взех Нитто.Малко бюджетно изпълнение, но 3 комплекта гуми са си 3 хил.лв.Мисля че не сбърках, днес на лова се наложи да дърпам повече от 1 км една Уазка с блокирал двигател по заснежен отъпкан байр (около 30 градосов наклон), който нормално си се качва на 2ра бърза.Направо невероятно,не вярвах че ще я отлепя 2.5 тона,камо ли да я влача нагоре.
                    Искам да споделя много добрите си впечатления от тази гума, държи перфектно и на мокър асвалт и отъпкан сняг.Нека не я сравняваме с гуми от рода на БФ АТ,нямат нищо общо освен цената.

П.С.Също така е доста безшумна.

Коментар

аз пък не намирам от къде може да се закупи освен в размер 33"

Коментар

Така е. Грайфера на снимка изглежда като на лека кола. БфГудрич имат грайфер по борда които ги кара да стоят някак агресивно и кално.
                        На живо обаче грайфера които контактува с терена при NITTO е по голям. В смисъл, между блокчетата е по-отворен. На кал си копаят доста прилично.
                        Въпреки че на кал трудно мога да направя обективно сравнение ей така по усет без помощни средства и да кажа коя от двете е по-добра. С Нитто усещам по-добро сцепление но може и да си въобразявам. В никакъв случай обаче, на кал, БФ Гудрич А/Т не е по-добра гума от Нитто А/Т. Същото се отнася и на сняг.
                        Нитто А/Т е много здрава гума за офроуд. И каучука и структурата и са по-яки. Нитто е 10 плата, БФГ - 3.
                        В същото време Нитто е по-добре проектирана и по-качествено изработена гума. Поне на половина по-малко тежести взима на баланс от БФГ.
                        На сухо и мокро изобщо няма какво да ги сравнявам. БФ Гудрич са опасно зле.
                        Напрактика съм съгласен със всички негативи, които си описал за BFG AT.

Коментар

Първоначално публикуван от Ares757 Преглед на мнение
                          аз пък не намирам от къде може да се закупи освен в размер 33"
                          Провери в Боряна,купих ги от там.

Коментар

Първоначално публикуван от катерано Преглед на мнение
                            Провери в Боряна,купих ги от там.
                            Ако това е реклама ,моля модератор да го изтрие.

Коментар

Тия гуми обаче май не се предлагат 15"
                              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X