Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВУЛКАНИЗАТОР

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВУЛКАНИЗАТОР

Здравейте, смятам да отварям гумаджийница и ми трябва цялостно оборудване най-добре втора ръка, ако някой има някакви идеи или предложения съм насреща, също така бих се радвал ако споделите мнения и даде малко акъл
    Благодаря за отделеното време!

От: ВУЛКАНИЗАТОР

Ако не искаш да изглежда, че ние трябва да ти напишем домашното, почни първо ти:
    - работил ли си досега тази работа?
    - намислил ли си място, хора, машини?
    - имаш ли някакъв най-общ бизнес-план?

Коментар

Заслужава ли си да тегля пари от банката, за да отворя вулканизатор, ще мога ли до половин година да си ги избия ? Като имам връзки за втора употреба гуми. Благодаря ви много ако ми помогнете със съвета.

Коментар

Айде пак:
        - работил ли си досега тази работа?
        - намислил ли си място, хора, машини?
        - имаш ли някакъв най-общ бизнес-план?

Коментар

Има си човека бизнес-план. Взима кредита и след 6 месеца е на чисто. Аз по-добър бизнес-план от това не мога да си представя. Дано му уври главата преди да е направил някоя ипотечна беля. Поне е сравнително грамотен.

Коментар

Не може да му се отрече че не действа прибързано!Вече три години обмисля внимателно всички подробности.Сега остава и да поработи в някоя гумаджийница да понатрупа опит.....
            А пари ще му трябват-докато си узакони бизнеса-патенти.лицензи,актове за собственост,планове за преустройства,касови апарати,тоалетни и бани за персонала.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от priqteli123 Преглед на мнение
              Заслужава ли си да тегля пари от банката, за да отворя вулканизатор, ще мога ли до половин година да си ги избия ? Като имам връзки за втора употреба гуми. Благодаря ви много ако ми помогнете със съвета.
              Ако мислиш да ставаш честен и съвестен данакоплатец-Български бизнесмен, си загинал.
              Ще потопиш парите,банката ще ти вземе душата,ще заживееш по лошо от сега.
              Човече,в България да работиш и живееш законно е скъпо удоволствие.

Коментар

Прави са хората. По-хубаво продай нещо, помоли приятели, само с банка не се забърквай. На улицата ще те остави, еле па ако си честен.

Коментар

За гумаджийница ти трябва добро място с постоянно движение, удобно за клиентите. Ако си в г@за на географията ще трябва да работиш на много по-ниски цени от другите в района. Оборудването е най-малката грижа. Виж там с разните разрешителни май е най-големия зор.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X