Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми Goodyear Wrangler Duratrac

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми Goodyear Wrangler Duratrac

Първоначално публикуван от Ich0 Преглед на мнение
    Не мисля, че проблема е пряко в гумите. Асфалта тези дни в София е страшно лигав и много се пързаля. Сутринта точно това коментирахме с колегите на работа. Аз също често буксувам с колата, а съм с нови зимни гуми, купувани този сезон.
    Асфалта в момента е със сцепление малко по-голямо от на леда преди 2 седмици. Не е от гумите. Никоя гума няма да държи на това. Преди малко на 2 светофара пусках на 4х4, че да мога да дръпна настоятелно опитващите се да ме засекат и после да карат като баба ми. Не съм ли на 4х4, или тругвам като оФлюХ, или въртя гуми от половин идея повече газ.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като компромисно АТ извън зимата да разбирам ли че БФГ е по-добър от Дуратрака, и без това в момента не мога да изнамеря 33 от вторите???
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

А на к'во се дължи т'ва с асвалта? Щото го гледам, че изсъхва и като тръгнат колите по него пак става лигав и 'лъзгав...

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
          А на к'во се дължи т'ва с асвалта? Щото го гледам, че изсъхва и като тръгнат колите по него пак става лигав и 'лъзгав...
          Най-вероятно на химията къде я хвърлиха, в малките улички не е така. При минус 6-7 асфалта изсъхва и побелява. Един хубав дъжд и нещата ще се оправят.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
            Навън е мъгла, гарнирана със студ. И да изсъхне, при тая влажност е само привидно - стои на капчици като слана. В малките улички където няма останал лед е абсолютно същото, нищо че не са пръскали гнус.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              Като компромисно АТ извън зимата да разбирам ли че БФГ е по-добър от Дуратрака
              Според мен не е. По-трайно е обаче май.

Коментар

Дуратрака е по-добрата гума на всякакъв терен, но е по-мека и по-бързо ще се износи. Карал съм сериозно на една и съща кола и с двата вида, впечатленията ми са лични.
                По тношение на мазните улици, тази сутрин при 5 градуса на голям булевард и леката кола със чисто зимни гуми пробуксува и леко поднесе, явно въпросните соли, които пръскат против леда са фактор. Не епроблема в гумите, а в образувания мазен филм.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Вчера и аз се пързалях два пъти.И при нас асфалта е някакво мазало.
                  Иначе съм много доволен от гумите.Ако не ми беше опрял диференциала щях да изляза при положение,че десния коловоз си беше чист лед.

Коментар

Добре а дали една и съща гума само че в различни размери се държи еднакво?

Коментар

Казвате че гумата е доста мека. И страничните бордове ли са така. Носи ли на каране из каменисти терени и евентуални срязвания от страни.
                      Land Rover Discovery
                      Където е текло пак ще тече ...

Коментар

Здравей, самият колега Стоян Ганев ги предлага. Ето му я и темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=177555

П.С. Може ли и аз да попитам нещо? Понеже съм решил да купувам въпросните гуми в размер 31/10.5/15, каква им е реалната височина измерена в сантиметри, 78см или по- малко? Не можах да намеря отговор из никоя тема за тях. Благодаря!
                        Последно редактирано от lsimeonov; 10-03-15, 10:12.
                        Mitsubishi Pajero 2.8 GLS Super Select 97г. Дълга База

Коментар

Първоначално публикуван от vas33 Преглед на мнение
                          Казвате че гумата е доста мека. И страничните бордове ли са така. Носи ли на каране из каменисти терени и евентуални срязвания от страни.
                          Тове е единствената сериозна слаба страна на тия гуми. Не са като твърди кални гуми, но при внимателно каране нямах никакъв проблем в супер агресивен и каменист терен във високата част на Стара Планина.
                          Вижте тук, втората част на статията за повече инфо - http://adv-bulgaria.com/forum/main-c...ачества
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от lsimeonov Преглед на мнение
                            Здравей, самият колега Стоян Ганев ги предлага. Ето му я и темата http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=177555

П.С. Може ли и аз да попитам нещо? Понеже съм решил да купувам въпросните гуми в размер 31/10.5/15, каква им е реалната височина измерена в сантиметри, 78см или по- малко? Не можах да намеря отговор из никоя тема за тях. Благодаря!
                            Да си отговоря сам, може на други колеги да е полезно, гумите монтирани на джанти и поставени на дълго Паджеро 2, са високи 76см. на 2 атмосфери. Нямах време да ги премеря преди монтажа, че бързах много. Първо впечатление - просто са страхотни, шума е по- малък от предните с които бях (BF Goodrich Winter Slalom), мисля че всичко описано от zzlatev е вярно. Няма да сгрешите ако си вземете такива - препоръчвам.
                            Mitsubishi Pajero 2.8 GLS Super Select 97г. Дълга База

Коментар

днес ги сложих едвам ги намерих 235/75/15 веднага на минутата ги пробвах на едно тепе (мугила) зверски наклон на ръба на преобръщането .наклон който с лекота на горе и с голяма сигурност и устоичивост на доло.между другото ако има колеги от пловдив могат да тестват ако не ги е шубе че ще се потрошат

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150325_185315.jpg
Прегледи:1
Размер:119.1 КБ
ID:5650336Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150325_122206.jpg
Размер:193.0 КБ
ID:5650337Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150325_121518.jpg
Размер:193.5 КБ
ID:5650338

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X