Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за смяна на гуми?
Свий
X
-
От: Мнение за смяна на гуми?
Едните са летни или почти летни, а другите зимни. Хората по света така правят. Сменят си гумите зимата и лятото.
Ако си от Пловдив не е сигурно дали си заслужава, че тука зимата е 3 дена и е по-ефтино през тях да си вземеш такси.... Майтап.
Ако парите не са ти голям проблем, не че си заслужава-задължително е.
Дали зимните ще са Дънлоп, Мишелин или Йокахама не е чак толкова важно. Важно е да са зимни....и колкото по-добри, толкова по-добри.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеЕдните са летни или почти летни, а другите зимни. Хората по света така правят. Сменят си гумите зимата и лятото.
Ако си от Пловдив не е сигурно дали си заслужава, че тука зимата е 3 дена и е по-ефтино през тях да си вземеш такси.... Майтап.
Ако парите не са ти голям проблем, не че си заслужава-задължително е.
Дали зимните ще са Дънлоп, Мишелин или Йокахама не е чак толкова важно. Важно е да са зимни....и колкото по-добри, толкова по-добри.
Успех!Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
Коментар
-
Здравеите! Съжелявам ако въпроса ми не е за тук ,но темата ми се вижда подходяща да попитам за моита жипка съм харесал зимни гуми 265/70/16 и ме е страх да неопират някъде - диско 1 300тди със заводско окачванемерси предварително
Nissan Terrano 2.7tdi
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар