Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за смяна на гуми?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за смяна на гуми?

Автомобилът е РАВ4 2 серия.В момента съм с тези.Желая да закупя тези.Автомобилът ще се кара градско и в някой друг случай извънградско по асфалт.Въпросът е струва ли си ?
    Благодаря предварително!

От: Мнение за смяна на гуми?

Купи си пак Йокохама - зимни - за РАВ 4 са перфектни.
    Александър

Коментар

Едните са летни или почти летни, а другите зимни. Хората по света така правят. Сменят си гумите зимата и лятото.
      Ако си от Пловдив не е сигурно дали си заслужава, че тука зимата е 3 дена и е по-ефтино през тях да си вземеш такси.... Майтап.
      Ако парите не са ти голям проблем, не че си заслужава-задължително е.
      Дали зимните ще са Дънлоп, Мишелин или Йокахама не е чак толкова важно. Важно е да са зимни....и колкото по-добри, толкова по-добри.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Едните са летни или почти летни, а другите зимни. Хората по света така правят. Сменят си гумите зимата и лятото.
        Ако си от Пловдив не е сигурно дали си заслужава, че тука зимата е 3 дена и е по-ефтино през тях да си вземеш такси.... Майтап.
        Ако парите не са ти голям проблем, не че си заслужава-задължително е.
        Дали зимните ще са Дънлоп, Мишелин или Йокахама не е чак толкова важно. Важно е да са зимни....и колкото по-добри, толкова по-добри.
        Точно така си е!Не,че и със старите няма да се движиш,но ще имаш по-дълъг спирачен път.Като се има в предвид,че зимните гуми може да се карат около 5-6 месеца в годината,смятам,че е разумно да си имаш и зимни гуми.Ако държиш на сигурността.На леката кола преди една седмица и взехме 4 нови зимни гуми и дори дилема не съм имал.Джипката е с АТ-та със "снежинка в планината" (сертифицирани за зимни условия) и ще кара с тях
        Успех!
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Dunlop 3D е страхотна зимна гума, няма да съжаляваш за избора си.
          Зима иде

Коментар

колега купи си зимни гуми или направи експеримент като мен да караш с кални(летни) гуми цяла зима миналата година и после ще си поговорим пак!?
            0887791432-Митко

Коментар

Аз съм го правил този експеримент и така стигнах до идеята лете летни зиме зимни.
              Александър

Коментар

Здравеите! Съжелявам ако въпроса ми не е за тук ,но темата ми се вижда подходяща да попитам за моита жипка съм харесал зимни гуми 265/70/16 и ме е страх да неопират някъде - диско 1 300тди със заводско окачване мерси предварително
                Nissan Terrano 2.7tdi

Коментар

Въпроса е за тема "дискусии по марки" - "Land Rover"
                  Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X