Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Терано 2 -гуми за кал и сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Терано 2 -гуми за кал и сняг

Здравейте колеги,ще ви помоля да ми препоръчате гуми за кал и неотъпкан сняг,като се има редвид че ще се слагат на оригиналните метални джанти.Какъв размер,шарка,производител ще ми преоръчате като се има предвид че паричките са голям фактор в избора.Джипа през седмицата се кара главно градско а събота и неделя офф.Понеже живея в малък град и ще се наложи на ги поръчам по интернет може да предложите от къде да се закупят..
    Благодаря на всички колеги за помоща,предвид че тепърва навлизъм в оффроада и ми е трудно в избора.

От: Терано 2 -гуми за кал и сняг

Ако наблягаш на калта - мисля Cooper Discoverer STT ще са добри. 31x10.5x15 влизат с леко подстригване на гумено-пластмасовите калобрани отпред. Аз съм с такъв размер, но друга марка, която няма откъде да купиш тук.

Дай някаква ориентировка до какви пари за брой, щото цитираните от мен отиват към 300 и кусур лева бройката.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз на баба яга съм с Fulda Tramp Trac 255/75/15 /втората снимка/ на сух път и на сняг са добри не са много шумни в калта се представят задоволително.
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:press_productpictures_tramp4x4trac_big_tcm270-5125.jpg
Прегледи:1
Размер:71.1 КБ
ID:5218116
      На Тераното /1/ съм с едни пистарки Fulda Tramp Mix 235/75/15 /снимка две/ влизат си без никаква "козметика" супер са на асфалта пък и да ти кажа копат не лошо.
      Обаче цената пак е някаде към 250 лв. така че ти си реши.
      Прикачени файлове
      088455338две
      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
      Джамбазов 2010г..

Коментар

Отделил съм около 250 лева максимум за гума,Още едно питане 31x10.5x15 няма ли да дойдат много широки за оригиналните джанти,възможно ли е да ме ориентирате от къде мога да си поръчам гуми по интернет .

Коментар

http://www.bggumi.com/eshop/productinfo/2/15077782/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X