Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преглед на наличностите на АТ гуми - есен 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Преглед на наличностите на АТ гуми - есен 2010

В крайна сметка се оборудвах с Hankook Dynapro RF10 31/10,5/15. Цената без отстъпките беше 226 лв./бр. в Primex.

Засега съм очарован от гумата - напълно безшумна на асфалт, няма никакви проблеми със спиране и завои на мокър асфалт, на влажен - също, пробвах я по завоите на Бистрица. На жълтите павета спира, даже като са мокри. Чакам снега, че да видя там как ще е.
    Galloper II Exceed, 2001, 2.5 TDI, къса база

Коментар

От: Преглед на наличностите на АТ гуми - есен 2010

преди няколко години оборудвах Галопера с по-стар вариант на Hankook A/T купени от сервиза на Голди - същия коментар - бях много доволен, но май доста бързо се поизноси - като продавах джипката купувача чак не ми повярва, че са на по-малко от година /15000км/...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Re: От: Преглед на наличностите на АТ гуми - есен 2010

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        преди няколко години оборудвах Галопера с по-стар вариант на Hankook A/T купени от сервиза на Голди - същия коментар - бях много доволен, но май доста бързо се поизноси - като продавах джипката купувача чак не ми повярва, че са на по-малко от година /15000км/...
        И аз от това се опасявам, че материалът ми се вижда доста мек, обаче от прочетени над 100-150 коментара по чужди форуми, останах с впечатлението, че се износва доста по-бавно от TOYO Open Country A/T, към които се бях насочил първоначално. Hankook по принцип давали 50 000 мили гаранция за гумите в САЩ, та стискам палци да са прави
        Последно редактирано от VoyagerX; 06-12-10, 14:45.

Коментар

Re: Преглед на наличностите на АТ гуми - есен 2010

Да споделя и първи впечатления от снега - гумите се държат превъзходно на утъпкан, неутъпкан сняг и киша. Стига да натискаш по-внимателно газта, де. На замръзнал асфалт съм като залепен и в завои, и при тръгване, и при спиране. На заледен сняг и лед се пързалят доста, особено като подавам газ, ама не мисля, че има гума, която да се държи стабилно на такава настилка. С две думи - продължавам да съм очарован от поведението им, с интерес ще следя как ще се държат другата зима, след горещините лятото

Коментар

Да си коригирам горното мнение - не се пързалят на сняг, камо ли доста, независимо дали е заледен или не. На лед се пързалят, само ако натисна рязко газта на 1-ва или 2-ра или спирачката, ама все пак успявам да спра и тръгна. Явно износването на най-горният пласт и мустаците са подобрили сцеплението.

Коментар

Да добавя и известен модел на Bridgestone - Dueler A/T 694. Лични впечатления също добра гума - доста над средното ниво в този клас. Известна е още като Bridgestone Dueler A/T Revo. Дори при износен грайфер продължава да върши работа. Като минус може да се каже, че поради добрия баланс на каучука е мека и се износва по-бързо на асфалт отколкото извън пътя. Изкарах над 20 000км. без проблем с тях. В сравнение с Toyo се износва по-бавно.
              На пазара има Bridgestone Dueler A/T Revo 2 шарката е леко променена, но запазва основния си характер. За нея отзивите са малко по-добри от предходния модел. Шарката не е толова агресивна както Revo 1.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Dueler AT.jpg
Прегледи:1
Размер:174.8 КБ
ID:5261305
              Dueler A/T Revo

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bridgestone_dueler_a_t_revo_2_small.jpg
Прегледи:1
Размер:69.2 КБ
ID:5261306
              Dueler A/T Revo 2

Коментар

Къде могат да се закупят Revo 2, че нещо не ги откривам.
                TERRANO2 R20; ZD30; WAGON; `04
                www.kamino92.com

Коментар

От: Re: От: Re: От: Преглед на наличностите на АТ гуми - есен 2010

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                  Или малко по-бюджетен матадор но на 235 широчина, за 185лв, модел Мр-71

някой дали има впечатления от този модел? това е единственото за сезон 2011/2012 в размер 265/70 R16 на цена под 250 лв.
                  В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X