Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет - избор на гуми.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет - избор на гуми.

Здравейте! Карам Suzuki Ignis 1,3.
    Тази зима налага ми се да купя нови гуми. Рових в нета и накрая попаднах в този сайт. Не твърдя 100%, че ще пазарувам от него, но мисля че има голямо разнообразие от гуми.
    Размерът на гумите е: 165/70 R14
    Ето линка с гумите: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...page/1/sort/3a

Пътувам често, големи разстояния, често ми се налага да карам по черни пътища и вярвам, че и най-добрата марка не може да изкара 5 сезона Това е малко допълнителна инфо за мен. Търся ЕВТИН И КАЧЕСТВЕН вариант, но да мога да карам безопасно с моята буквално лека количка НЕ РОБУВАМ на марката!
    Моля помогнете!

От: Моля за съвет - избор на гуми.

Не видях Ласа,а именно те имат евтини и доста качествени зимни модели.Освен това са изпитани от много хора в БГ и като цяло показват добри резултати на сняг и лед.Аз също карам с Ласа и съм повече от доволен,като цена-качество-проходимост.Друга марка от която съм още по-доволен е Гиславед.....невероятна зимна гума-/карах я преди години на Жигули/.Ако не са ти проблем парите смятам,че по-добра марка зимни гуми не съществува.Жалко,че не помня точния модел на гумата,но мисля че беше нещо от рода на "Норд Фрост".

Коментар

Хиляди благодарности колега! Ти ме подсети за Гиславед! Преди няколко години карах голф 2-ка с такива гуми и бях много доволен! Значи на първо място Гиславед и на второ Ласа, съгласен ли си? Иначе от списъка има ли нещо да предложиш? Притеснява ме факта, че налага ми се да пътувам понякога дълги разстояния сред най-тежката зима и затова искам нещо найстина качествено на максимално ниска цена!

Едит: къде продават тези Гиславед? Не мога да открия Гиславед зимни 165/70 R 14
      Последно редактирано от ccikoo; 10-09-10, 11:48. Причина: допълване

Коментар

Колега,според мен Клебер,са в пъти по-добри от Ласса.Дори сравнение не може да става.Гиславед са перфектни гуми за сняг.На сухо са зле и се износват много бързо.Причината е че са прекалено меки.Клебер спечелиха 3-то място на сравнението на "Автобилд" за зимни гуми,а това е доста показателно!Ако ти се дават повече пари-Континентал,това е най-доброто което съм карал зимата,те са на 1 място в тестовете за зимни гуми,тази година на "Автобилд","Адак" и "Аутомотор спорт".
        Имам Клебер и Конти,за това изказвам лично мнение Аз преди да си купувам гуми,гледам тестове и се доверявам на познати гумаджии с мноого продажби
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Днес се обадих да попитам за цени Гиславед 165/70 R14 зимни 84 лв (диана).
          Прав си колега трябват ми по-твърди гуми имайки предвид, че карам доста по черен път! Останах с впечатлението, че Гиславед не били меки. Ти твърдиш друго?!

Коментар

О не Континетал не мога да се позволя! Да речем максимум 90 лева бройката...освен ако успея да продам старите, но те са 2 + 2.
            Мужду другото оказа се, че имам приятел, който кара с Гиславед като стана дума за гуми. Той също върти много километри, но е на мнение, че не се износват толкова бързо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X