Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ГУмИ ЗА ПАДЖЕрО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ГУмИ ЗА ПАДЖЕрО

помогнете на новобранеца със съвети какви гуми са подходящи за умерено тежък офроуд/лов/ за митцубиши паджеро - къса база.очаквам да ме ориентирате в марки , размери и цени.предварително благодаря.

Re: ГУмИ ЗА ПАДЖЕрО

Aз карам моето Pajero 2.5 печка с 235/75/15. кобра. И минавам полигона на Голди без никакви проблеми, стават и за смесено каране.
    За по-подходящо обаче смятам да се кача за другия сезон на 31/10.5/15
    заради височината, а като гледам как му стоят на "чибуратора"
    направо му завиждам...................

П.П
    Иди при Голди и той има едно паркетно PAJERO, каза че е само за асфалт, но едвали го е оставил с оргиналните му гуми. Той ше те посъветва най добре какво ти е неоходимо за твойте нужди.

Коментар

какви са координатите но този специалист Голди защото съм чак от добрич и какви са цените ориентировъчно на тези кобри.какво е чибуратор - този офроуд жаргон ми е още нов.могат ли да се купят джанти втора употреба?

Коментар

Първоначално публикуван от BYLLI Преглед на мнение
        какви са координатите но този специалист Голди защото съм чак от добрич и какви са цените ориентировъчно на тези кобри.какво е чибуратор - този офроуд жаргон ми е още нов.могат ли да се купят джанти втора употреба?

Доста си зелен колега.
        Трябва доста да почетеш в форума и нещата постепенно ще си дойдат на място.
        В момента сложих на моето Паджеро гуми "Малатеста-Кобра NT" в размер 265/ 70/ 15 . Цената им е 154 лв за брой.
        Впечатленията ми са много положителни. Гумата не шуми и има една завидна мекота при преудоляването на дупки и препятствия. Проходимоста и е страхотна във всякакъв терен.
        Разбира се дори и с нея успях да закъсам вече. Хубаво, че сме екстрим семейство и жена ми при сигнала за бедствие дойде да ме спасява (тегли) .
        LZ1VMH

Коментар

Аз телефон нямам ли???
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Аз телефон нямам ли???

Ха...а ти пък кой си

(Тебе те пазя само за супер екстремите )

Между другото големият баир в "тест полигон Голди"
            го нямам за нищо.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              В момента сложих на моето Паджеро гуми "Малатеста-Кобра NT" в размер 265/ 70/ 15 . .
              Мммм.. И аз го видях твоето Паджеро. То си е направо пушка с този двигател

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                Ха...а ти пък кой си

(Тебе те пазя само за супер екстремите )

Между другото големият баир в "тест полигон Голди"
                го нямам за нищо.
                Аз ти казах,че ше влезеш там...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Всъщност смятам, че Паджерото е изтреляния снаряд от оръдието.
                  Разни там GT-та ряпа да ядат .
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Мммм.. И аз го видях твоето Паджеро. То си е направо пушка с този двигател
                    Кои е този двигател. Да не е като оня на близнаците дето Роби Гордън на Дакар ги бъзикал че агрегата му за ток е по мощен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X