Кво трябва да значи това?
Въпрос към модераторите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо не мога да пусна нова тема в Систематизирана информация и книги ??
Свий
X
-
Защо не мога да пусна нова тема в Систематизирана информация и книги ??
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.Тагове: Няма
-
До: Защо не мога да пусна нова тема в Систематизирана информация и книги ??
Не знам.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКво трябва да значи това?
Въпрос към модераторите.
Сигурно не е нещо лично.
Абе в тва Въжета, крикове и инструменти има ли систематизирана.
Пиши тука аз ще местя.
-
Ами за разделите "Систематизирана информация" права имат само съответните модератори.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКво трябва да значи това?
Въпрос към модераторите.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Във систематизирана информация и книги не ме пуска. Набарах много адреси за тунинг, а не мога да ги кача.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеНабарах много адреси за тунинг, а не мога да ги кача.Пускай тема, а после не е проблем да се премести в Систематизирана ...Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеПиши тука аз ще местя.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
www.exploreprokomp.co.uk, www.scorpionracing.co.uk, www.venomoffroadracing.com,, www.OECinternational.com, silverline4x4.com, www.mastercrafhires.com, www.rakeway.co.uk, www.axialracing.com, www.winchsolutions.co.uk, www.goldwich.com, www.mantec.co.uk, www.frogsisland4x4.com, 4x4winches.com- тук продават хидравлични помпи за лебедки., 4site4x4.co.uk, ringautomotive.co.uk, www.famousfour.co.uk, www.coopertire.com, И има още много. Да не говорим за цените.Последно редактирано от Чавдар (V93); 15-10-08, 22:11.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Коментар
-
Тия трите са тествани със положителен резултат.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
Коментар
-
www.johdcraddockltd.co.uk,- много ценен, www.polybush.co.uk, www.twistedperformance.co.uk,За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Има още, ама не ми се преписва сега. Сложете ги някъде да се четат от всички.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнениеJonncraddock са много зле. Англетата масово реват от тях.
Ми ето, нали за това сме се събрали. Да се знае.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Писали са хора които не са модератори.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеАми за разделите "Систематизирана информация" права имат само съответните модератори.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
И що да преписваш? Ако наистина има повечко текст, вземи снимай страниците. Ама гледай хартията да е колкото е възможно по-изправена, а равнината на обектива и равнината на страницата да са колкото се може по-успоредни.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИма още, ама не ми се преписва сега.
Писали са другаде, а после модератор или администратор е преместил темата.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеПисали са хора които не са модератори.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ако видиш с какво снимам, няма да ме караш.Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеИ що да преписваш? Ако наистина има повечко текст, вземи снимай страниците. Ама гледай хартията да е колкото е възможно по-изправена, а равнината на обектива и равнината на страницата да са колкото се може по-успоредни.
Писали са другаде, а после модератор или администратор е преместил темата.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар