До: Кой какво има винаги в джипа - инструменти и оборудване
Не е толкова ниско. Сега като писах се сетих, че още не съм го пробвал. И веднага се поправих. Добро е! Прави струя около милиметър и половина и я отпраща на повече от три метра, което говори за добро налягане. Мисля предостатъчно.
Не е толкова ниско. Сега като писах се сетих, че още не съм го пробвал. И веднага се поправих. Добро е! Прави струя около милиметър и половина и я отпраща на повече от три метра, което говори за добро налягане. Мисля предостатъчно.
; ТЕЛ! въжета, гумени ботуши с вълнени чорапи, брадви, лопати (сапьорните лопатки Solingen от първата световна са нещо невероятно - още се намират във военните магазини, подострени странично стават и за мачете); кабели, маркучи, тръбички (дето е текло - пак ще тече...); фенер към запалката с бая дълъг кабел; съгравяща течност (52 градуса, двойно препечена); вода 10л туба; спирачна течност; антифриз концентрат (през зимата); моментно лепило; ПРЕЗЕРВАТИВИ; яке и дъждобран; брезент; крушки; резервни цигари и кибрити, запалки, пушка, патрони, бинокъл, пожарогасител под седалката...

) и пробваш да си сложиш двата ГСМ-а и документите на мотора в един и същ...предпазител, за да не похабиш няколко за целтта
Коментар