Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАшкавалените джекове
Свий
X
-
От: КАшкавалените джекове
Обърни обратно джека, и нарочно закачи пак същия простор.Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеТази сутрин закачих един тел от простора и
.......
.........
[ATTACH=CONFIG]404402[/ATTACH]
Всъщност добре е че се е изкривил, а не счупил. Второто щеше да говори по-зле за качествата му.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Помислих си го , но и стойката поддаде малко. Всъщност тела явно е от сърцевина на далекопровод .Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОбърни обратно джека, и нарочно закачи пак същия простор.
Всъщност добре е че се е изкривил, а не счупил. Второто щеше да говори по-зле за качествата му.0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Re: КАшкавалените джекове
Краси, той не е за подобен тип натоварване. Сигурен съм че ще си го изправиш.
Пребий Наталия, за това че опъва нерегламентирани телове и криви на хората джековете
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Ако тела наистина е от това, няма нищо чудно в случката. Това е зверски яко, и поне с 6мм диаметър. А както ти каза Ники, тая релса точно в тая посока има кажи-речи товароносимост толкова, колкото да не се криви при вдигане.Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеПомислих си го , но и стойката поддаде малко. Всъщност тела явно е от сърцевина на далекопровод .Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЕеех ... Винаги съм казвал че не му е там мястото на крика ...
Хм. Не е ли американски?
Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнениеОт руския пазар е ......

Развали настроението на човека завинаги.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
еее, майтапчия ...Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение

Развали настроението на човека завинаги.
В Пловдив "Руския пазар" е китайски..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеВ Пловдив "Руския пазар" е китайски..
А в Бургас сините сливи когато са зелени са червени
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар