Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рециклиране (recore) на стар радиатор от Pajero 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рециклиране (recore) на стар радиатор от Pajero 2

Имам стар радиатор от Pajero 2, на който му липсват половината ламели. В чужбина на много места рециклират такива радиатори, като им насаждат нова сърцевина и ползват старите метални страници. Някой в България прави ли такова нещо?

До: Рециклиране (recore) на стар радиатор от Pajero 2

В Добрич имаше един човек който прави радиатори, но незнам дали възстановява. Имаше писано във форумът.
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
      Имам стар радиатор от Pajero 2, на който му липсват половината ламели. В чужбина на много места рециклират такива радиатори, като им насаждат нова сърцевина и ползват старите метални страници. Някой в България прави ли такова нещо?
      В Добрич са едните майстори.Те обаче имат някои ограничения.Не мен не можаха да ми направят за VW LT. Проблем им се оказа дебелината-той е 50 мм,те можеха 40 или 60.

И ми направиха в София.Стана супер.Координати нямам.Ако трябва да търся
      Последно редактирано от draev; 17-02-10, 17:25.
      Стоян Драев тел:+359877915301
      blood 0 RhF +

Коментар

В Сливен мой приятел си прави радиатора на Паджеро 2 и е много доволен, аз също съм ползвал услугите им и съм доволен, Фирма "Нуши" 088 7 812 353 Симеон шеф.
        [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
        [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
          В Добрич са едните майстори.Те обаче имат някои ограничения.Не мен не можаха да ми направят за VW LT. Проблем им се оказа дебелината-той е 50 мм,те можеха 40 или 60.

И ми направиха в София.Стана супер.Координати нямам.Ако трябва да търся
          Ако можеш да намериш софийските кординати или поне име на фирма ще съм благодарен, за да спестя разкарване на радиатора по куриери! Ако ли не, благодаря и на другите колеги, ще се възползвам от услугите на фирмите от провинцията.

Коментар

Ако можеш да намериш софийските кординати или поне име на фирма ще съм благодарен, за да спестя разкарване на радиатора по куриери! Ако ли не, благодаря и на другите колеги, ще се възползвам от услугите на фирмите от провинцията.
            Пиши в Гугъл "авто радиатори",в София са три или четири фирми,преди няколко месеца търсих координати за един познат,но не ги запазих.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

здравей
              В София на ул.Странджа между Мария Луиза и Беласица /това е успоредна на Опълченска/има сервиз за радиатори. Човека който работи там е много съвестен и си разбира от работата ,мисля че работи от 9,30 до 17.00 без неделя ,пробвай там .
              Успех

Коментар

Благодаря, и аз бях намерил резултати в google, но исках да чуя мнение от колега, който евентуално е ползвал нечии услуги и е доволен Ще поразпитам за цени и ще действам!

Коментар

Доколкото разбрах,на моя познат,са му взели~400 лв.за смяна на питата,иначе на вид изглеждаше добре направен.Провери цените,да не се окаже,че нов ще е по-евтин .
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Доколкото разбрах,на моя познат,са му взели~400 лв.за смяна на питата,иначе на вид изглеждаше добре направен.Провери цените,да не се окаже,че нов ще е по-евтин .
                    Пфф, ако е около 400 лв - ebay е моят приятел

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение

Ако цената е такава,то по-добре е да се купи нов .Със сигурност от чужбина ще излезе по-евтино от колкото при местните "дерачи".Защо не се опиташ по моргите? Знам,че и там никой не дава гаранция,но все пак.

Коментар

Не е за конкретния случай но може да е полезно:
                        Ако радиатора е с теч само от една ламела в питата а не в страниците където трябва да се калайдисват или лепят пластмаси може деликатно да се изчовърка самата пита колкото да се мушнат клещи или нещо с което да се сплеска ламелата, и радиатора продължава да си работи с 1-2-3% по-зле и ако не се забележат фрапиращи прегрявания-честито.
                        Изпробвал съм го.В крайна сметка ако не сте си промивали радиаторите скоро те пак не работят както трябва.
                        В никакъв случай не слагайте каквито и да е добавки за течове -че ще сменяте термостат може да е най-малкия проблем!!!
                        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X