Те са завити на пластмасова броня. Много неприятно трепти светлинното петно, когато колата се друса или двигателят работи. Има ли някакъв тарикатски номер, за който не се сещам, или просто трябва да търся къде да си ги закача на металната броня под пластмасата?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Допълнителните фарове трептят...
Свий
X
-
До: Допълнителните фарове трептят...
най-евтино и лесно е да ги хванеш със добри свински опашки и да ги "опънеш" максимално назад (в смисъл да се "придърпа" цялата пласмасова част.получава се нещо като постоянно напрежение от еластичността на бронята.) към задната метална част. изпробвано! няма трептения. сорри за обърканите ми обяснения.ама ти ше се сетиш за какво става дума. аз при мен си поиграх даже да я изпъна и правилно, в смисъл неусукано. въпрос на 10 минути и истински яки свински опашки. при мен седи вече така две години и допълнителните не мръдват.успех.Последно редактирано от Tony33; 17-01-10, 16:49.висете отпуснато
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеИзмисли как да направих твърда връзка от най високата точка на допълнителния фар към маската или там каквото се пада зад него.
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеТе примерно "Весем" си имат даже кадмирана планка за фиксиране на горния край към нещо зад халогена.Тя е многопрофилна и с много отвори,но за конкретен случай може да се направи и конкретна шина по размер.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеНе всички модели!! Точно тези които си поръча Ясен нямат.
Той е Оправно дете-ще си измисли нещо за неговите.
Коментар
-
Wesem, даааа... Моите са точно такива. И нямат тази благина за закрепване. Крушките нямат проблем с изгаряне, защото нямат жички.
п.с. и да се запише за протокола:
Във фарове HM2.19271 ксенонови крушки НЕ ВЛИЗАТ. Т.е. влизат, ама със сериозно деструктивно вмешателство в конструкцията на крушката. Което пък води до проблеми с изолацията между полюсите им.
НО4.41601 нямат геометрични проблеми с ксенонова крушка, но пък прекарването на кабелите и е задача от окултно естество.
п.с. 2
Сега си търся крушки H3C - който види 4300 да казва.
Коментар
-
Turnbuckle - пусни го това на тьрсачка и виж дали ще ти свьрши работа за нагласянето на тия халогени.Само кьде ще го закачиш не ми е ясно,че не те знам какво караш,дай някоя снимка.
Тук тия ги има по морските магазини,НО сьм виждал и в железарията.Е не е качество като морските,но и ти няма да обикаляш света с това.Дьржи тонове натоварване в зависимост от модела.Има моделчета дето са и по 5 прьста дьлги.Такова сьм виждал и по самолетите.Виж и по някой делтаплан дали нямат.Тауреп му викат по нашенски.
И какво е това НЗС?Последно редактирано от BENZBOSS; 17-01-10, 18:48.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
оффффф,това не било З а било цифрата 3Я виж тоз долу как ги е спретнал Н3 крушки.
А като крушка аз сьм доволен от МТЕК 4350к и Ултра 4100к на СилванияTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Говорим тук за ксенонови ламБи. Волфрамови аз знам къде продават, а в Европа продават по-хубави. За обтяжки и опори в другия край на фара и аз мислех, ама все се надявах да има и Хитрина. Е, щом няма, ще я карам както си зная.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТе са завити на пластмасова броня.....правихме го на бързо "временно" в 22.30ч.в неделя
, тайната на седмицата е че леля Заяк си взе "полов ден" ( отеб@ работата) тази седмица, и сега няма много къде да карам сутришно и следобедно...т.е. ела да си го довършим
П.П. и вземи предна решетка да не нарушаваме линиите на колата0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Като иде реч за допълнителни фарове бих искал да попитам следното-
ако се монтират допълнително два фара по 55,или 60W, те ще натоварят алтернатора с допълнително около 10A.Някои слагат и повече фарове,и боен фар,и амперите съответно се покачават...
Може би алтернатора за всеки модел има някакво преоразмеряване?много автомати-слаби резултати!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар