Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гаражен тунинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гаражен тунинг

Обичам го гаражния тунинг, въпреки нарицателното си име което е получил. Първото условие за да се практикува е наличието на гараж. Колкото по голям, по добре. Колкото по разхвърлян и хаотичен, още по добре. По стените задължително трабва да има голи мацки. По работните маси се мяркат празни бутилки от бира. В моя гараж резака и електрожена са най уважаваните инструменти. И чуковете, ама забравих да ги снимам. На второ място са съвременните глезотии, като телоподаващо и аргон. Те дават търговски вид на тунинга. Следват флекса и бормашината. И малко ръчни инструменти.
    Не на последно място, трябва да има и подходящ обект за тунинга.
    Да видиме какво може да се получи в условията на такъв гаражен тунинг.
    Прикачени файлове

До: Гаражен тунинг

Сериозен гараж Андро,аз като имам гараж и е зает от Струга и Полото на баща ми трудно го ползвам пък и тесен много матрял в него аз го карам на дворен тунинг и там добри неща излизат.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

охооо, имаш нов пациент?

чакаме с нетърпение да видим какво ще се получи...........а, и ако не става с чука, ще стане с големия ...чук

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
        Сериозен гараж Андро,аз като имам гараж и е зает от Струга и Полото на баща ми трудно го ползвам пък и тесен много матрял в него аз го карам на дворен тунинг и там добри неща излизат.

Че то,ако се съди по първата снимка и на Андро в гаража,цяло МПС може да влезе само след сериозно разчистване .То,гаража е да се прави тунинг,не да се държат нек`ви джипки в него.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

АААААААА моя е колибка в сравнение с Андровия ма пък пред гаража кво става,Андро извини ме за спама чакам да видя какво ще излезе от твоя гараж този път като знам че хич не ти липсва сръчност в ръцете мога да си представя какво ще се получи.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Не сте очаквали да видите някакво лъскаво возило, нали? Ето го достойния за гаражен тунинг ветеран. Служил вярно двайсетина години на някакъв Швейцарец. В интерес на истината и той се е отнасял вярно към него. Почитания! Само не мога да разбера как му е дало сърце да го продаде? Както и да е, жив и здрав да е новия му собственик, ще му служи поне още толкова.
            Задачата е да му върнеме самочуствието и отново да всява респект по пътища и безпътища. Напълно си го заслужава.
            Какво по хубаво начало от една лебедка.
            Прикачени файлове

Коментар

Много хубаво, ама що на заварки?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                ....В моя гараж .....
                ....ако кажеш, че имаш и тръбогиб или нещо сходно, направо ще ти се дотъркалям
                0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Много хубаво, ама що на заварки?
                  Да, естествен е въпроса. Заварка, или болтова връзка? Така, или иначе роговете трябваше да се удължават със заварка. Патрула е дълга база, лебедка 11000 либри, прецених че от заварката по здраво няма. Роговете ще ги боядисаме отвътре в зоната на заварките.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    ....ако кажеш, че имаш и тръбогиб или нещо сходно, направо ще ти се дотъркалям
                    Нямам, давай да си направиме.

Коментар

А кое ще е бушона при тия заварки?
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        А кое ще е бушона при тия заварки?
                        Както си е бил, захвата на бронята, доколкото може да бъде бушон.

Коментар

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
                          Обичам го гаражния тунинг, въпреки нарицателното си име което е получил. Първото условие за да се практикува е наличието на гараж. Колкото по голям, по добре. Колкото по разхвърлян и хаотичен, още по добре. По стените задължително трабва да има голи мацки. По работните маси се мяркат празни бутилки от бира. В моя гараж резака и електрожена са най уважаваните инструменти. И чуковете, ама забравих да ги снимам. На второ място са съвременните глезотии, като телоподаващо и аргон. Те дават търговски вид на тунинга. Следват флекса и бормашината. И малко ръчни инструменти.
                          Не на последно място, трябва да има и подходящ обект за тунинга.
                          Да видиме какво може да се получи в условията на такъв гаражен тунинг.
                          Андро,не си прав,не е гаражен,а сервизен тунинг,днес цели две джипки се "сервизираха" с чук и оксижен

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
                            ...
                            днес цели две джипки се "сервизираха" с чук и оксижен
                            Щото са истински и не понасят нежности и лигавене, затова се оправят с чук и оксижен.

Коментар

Ааа, отпочна го а? Радвам се, като знам какъв си мераклия.

Ще донеса още играчки за пробване, тия дни.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X