Първоначално публикуван от Венцислав Петров

че не ми се "Спамеше" тази на Злати.
 че не ми се "Спамеше" тази на Злати. ) така че повечето подготвени машини (Според моето Скромно мнение) ще се справят (естествено с няколко "дозатягания" по път
) така че повечето подготвени машини (Според моето Скромно мнение) ще се справят (естествено с няколко "дозатягания" по път ).
). ), следват разходи за живот (аз и ям докато карам
), следват разходи за живот (аз и ям докато карам , а и обичам да поспивам)....
, а и обичам да поспивам).... 

може да мине 10000км без да стигне граница

може да мине 10000км без да стигне граница . виж, за '07 планирам пътуване до даусън сити - юкон и тогава наистина няма да има граници - освен ако не броиме северния ледовит океан
 . виж, за '07 планирам пътуване до даусън сити - юкон и тогава наистина няма да има граници - освен ако не броиме северния ледовит океан  . а миналото лято като пътувахме по източното крайбрежие и жена ми по едно време казва " абе, минахме 2000 километра и никъде не ни поискаха паспорти
 . а миналото лято като пътувахме по източното крайбрежие и жена ми по едно време казва " абе, минахме 2000 километра и никъде не ни поискаха паспорти  ", нищо, казвам аз, като се отдели квебек след някоя година, ще ни искат паспорти като ходиме на плаж и на ски.
 ", нищо, казвам аз, като се отдели квебек след някоя година, ще ни искат паспорти като ходиме на плаж и на ски. - над 5000 км и казваше че има по над 1000 км без нищо , даже mcdonalds
  - над 5000 км и казваше че има по над 1000 км без нищо , даже mcdonalds  . там обаче road assist-а е задължителен. та така , само време да има, тръгвам навсякъде, държавата е голяма и има какво да се види...
 . там обаче road assist-а е задължителен. та така , само време да има, тръгвам навсякъде, държавата е голяма и има какво да се види...

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар