Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоделни подобрения по нашите джипки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Самоделни подобрения по нашите джипки

Здравейте,колеги!
    Реших да пусна тази тема,която мисля, че ще е интересна и полезна за много от нас.Става въпрос за представяне на различни приспособления,детайли и подобрения по нашите джипки ИЗЦЯЛО САМОРЪЧНО ПРОИЗВОДСТВО.Например различни роубари,лебедки,багажници и др.детайли по интериора,екстериора,двигателя и ходовата част.Разбира се,всичко подплатено със снимки и обяснения как точно сте го направили.Ако модератора реши ,че темата ми се дублира с друга или не е на точното място,нека я изтрие или съответно да я премести на правилното място.
    Последно редактирано от S.RADEV; 05-03-08, 10:52.
    БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
    TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
    Съби Радев А(-) 0895745706

До: САМОДЕЛНИ ПОДОБРЕНИЯ ПО НАШИТЕ ДЖИПКИ

Здравейте,

Вашата идея не е никак лоша. До този момент има доста информация за собственоръчни изделия по джипките, за която предстои систематизиране. Т.е. много скоро ще можете да разполагате с една тема справочник за подобни инициативи.

Не са твърде много нещата работещи, които човек може да изобрети напълно самостоятелно, без да почерпи от вече измислената топла вода или да спести особени средства, време и/или нерви, но затова пък малко и ценни.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Здравейте,

Вашата идея не е никак лоша. До този момент има доста информация за собственоръчни изделия по джипките, за която предстои систематизиране. Т.е. много скоро ще можете да разполагате с една тема справочник за подобни инициативи.

Не са твърде много нещата работещи, които човек може да изобрети напълно самостоятелно, без да почерпи от вече измислената топла вода или да спести особени средства, време и/или нерви, но затова пък малко и ценни.
      Е,разбира се че нямам впредеид да са неща напълно изобретени от някой.Естествено е да са взаимствани от нещо или от някъде,но да са направени собствено ръчно.

Коментар

Защо да ги правим сами след като вече ги има произведени.
        По-лесно е да ги купим. За частите говоря.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Защо да ги правим сами след като вече ги има произведени.
          По-лесно е да ги купим. За частите говоря.
          Например хидравлична секторна кутия за Ленд Ровър-3та серия. Къде я има и колко струва?
          Щото Мерцедесовата която сложих е 25лв.
          А като проработи всичко, сещаш ли се къв е кефа?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

До: Самоделни подобрения по нашите джипки

Здравейте мисля че темата е добре дошла за всеки който се чубства че може сам да си направи нещо по своят автомобил.Например аз си правя степенки и рол-бар на моята Фронтерка .Та за целта ми трябваше рифелова 1.40/50 рифелова ламарина и 4.40см демек 2.20см на страница профил и както се казва желание за труд.Като ги завърша а мисля това да е най-късно във вторник ще пусна някоя снимчица все пак да чуя мнението ви .
            Поздрави!
            Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)

Коментар

Аз пък си правя палатка за тавана,но съм още доста далеч от финала и нямам много време ,но все някога че стане(надявам се)ще пусна снимки и инфо.

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                Аз пък си правя палатка за тавана,но съм още доста далеч от финала и нямам много време ,но все някога че стане(надявам се)ще пусна снимки и инфо.
                Идеята за палатка е много добра. Няма ли да е разумно да споделиш, как смяташ да я правиш, преди да си потрошил маса пари и време, а накрая да получиш по-разумно конструктивно решение?

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Например хидравлична секторна кутия за Ленд Ровър-3та серия. Къде я има и колко струва?
                  Щото Мерцедесовата която сложих е 25лв.
                  А като проработи всичко, сещаш ли се къв е кефа?
                  Прав си, но аз не съм чул някой да си направи сам хидравлична секторна кутия. Не че не е възможно, просто си мисля че е по лесно да си я купиш.
                  Аз правих, правих, накрая ми писна, и сега всичко купувам. Пак е кеф.

Коментар

Прав си, но аз не съм чул някой да си направи сам хидравлична секторна кутия. Не че не е възможно, просто си мисля че е по лесно да си я купиш.
                    Аз правих, правих, накрая ми писна, и сега всичко купувам. Пак е кеф.

Как ти хрумна, че съм я правил сам? Просто и намерих място и я монтирах. И хидравликата е оригинална, но е много голяма и сега ще слагам от Паджеро, май.

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                      Е,разбира се че нямам впредеид да са неща напълно изобретени от някой.Естествено е да са взаимствани от нещо или от някъде,но да са направени собствено ръчно.

Е то горе много ясно е написано че трябва сами да произвеждаме детайлите. За това и се обадих. Че ми се струва малко фантастично.

Коментар

Е то горе много ясно е написано че трябва сами да произвеждаме детайлите. За това и се обадих. Че ми се струва малко фантастично.
                        Май няма да има развитие тая тема. Ако е за брони и стойки за лебедки и амортисьори, няма де се развие. Аз си мислех, че темата е за уйдурмите по джипките.

Коментар

задно окачване за паджеро.изцяло от нови части.
                          дали се брои

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                            задно окачване за паджеро.изцяло от нови части.
                            дали се брои
                            Зависи какво значи нови? От магазина, от друга кола или винкели от вторични и флекса, електрожен?

Коментар

.направи си сам.
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X