Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Родни "Тунинг" бисери
Свий
X
-
От: Родни "Тунинг" бисери
Баш изцепка си беше . Сменяли са ресьори и амортисьори и ето. Завъртях ги обратно и започнаха да работят. Ужас някакъв. Наистина са двутръбни EXPLORERНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Виден роден тунинг майстор ми закрепи компресора за блокажите като продупчи задният калник отгоре надолу. Не уцелил първите 4 дупки и пробил още 4...
Та ми върна колата с 8 дупки на калника, 4 от които - направо пръскащи в купето, останалите 4 със стърчащи към гумата винтове!
"Успокоително" беше, че не бяха рапидки тези 4 винта, а имах честа да бъда първият, на който беше тествал новата си играчка за слагане на нит-гайки.
Уважаван тук и му се чува думата
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Кой тоз?Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнениеВиден роден тунинг майстор ми закрепи компресора за блокажите като продупчи задният калник отгоре надолу. Не уцелил първите 4 дупки и пробил още 4...
Та ми върна колата с 8 дупки на калника, 4 от които - направо пръскащи в купето, останалите 4 със стърчащи към гумата винтове!
"Успокоително" беше, че не бяха рапидки тези 4 винта, а имах честа да бъда първият, на който беше тествал новата си играчка за слагане на нит-гайки.
Уважаван тук и му се чува думата
Редно е да се знае, защото мърльовщината, която споменаваш е удивителна!Георги Тонев
Коментар
-
Мислиш ли? Аз мисля, че половината от тези, които го познават ще кажат "абсурд", другате половина ще си траят, защото и те са изгорели с нещо, ремонтирано от него или колегата му (айде жокерче).Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнениеКой тоз?
Редно е да се знае, защото мърльовщината, която споменаваш е удивителна!
На първите са им замазани очите от няколко последващи малки услуги, "компенсиращи" мълявщината.
Отделно - не е първи майстор, срещу чийто напъни пиша, но досега нищо нито се е променило, нито някой нещо си е взел поука.
Тъй че - нека си е тема просто за споделяне на въпиюща некопетенция.Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Последно редактирано от banjo; 29-06-15, 13:28.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Между другото точно по същия начин "закърпих" радиатора на гърка миналата година на Пловдивското състезание на Копривките . Радиатора е издържал до Солун , дори го е карал така още около седмица след товаПървоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеТова с радиатора явно е класика в жанра! Това е от една "пипната" Витара. Хайде да не издавам на кого е че не е весело пък и вече е подменен.
VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Повярвай колега при мен във сервиза 8 от 10 клиенти сами дават акъл за такива свободни съчинения по трудово , рисуване и дори физиката се опитват да изумят. Някои го правят от нямане и неволя, но повечето защото така им се струва по Български. После се почва една през ден във сервиза да се дозалепя да се дооправя, ужас.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеАко съм закъсал и няма кой да ми помогне, съм готов на всякакъв тунинг. Но не е нормално в сервиз, да правят свободни съчинения по трудово.о897ч87о3о
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар