Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Родни "Тунинг" бисери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Родни "Тунинг" бисери

След поредното попадение на наши "майстори" реших да пусна тази тема

Какво ли са целяли с този монтаж на амортисьорите?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:131.1 КБ
ID:6092564Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:32.5 КБ
ID:6092565Натиснете снимката за да я уголемите

Размер:60.7 КБ
ID:6092566
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

От: Родни "Тунинг" бисери

За конкретния модел не знам, но някои модели съвсем нарочно така се монтират.

Ама това като го гледам е май е двутръбно, демек чиста изцепка.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Баш изцепка си беше . Сменяли са ресьори и амортисьори и ето. Завъртях ги обратно и започнаха да работят. Ужас някакъв. Наистина са двутръбни EXPLORER
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Лифт на Витара:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lift.jpg
Размер:160.4 КБ
ID:5667226

Коментар

Виден роден тунинг майстор ми закрепи компресора за блокажите като продупчи задният калник отгоре надолу. Не уцелил първите 4 дупки и пробил още 4...
          Та ми върна колата с 8 дупки на калника, 4 от които - направо пръскащи в купето, останалите 4 със стърчащи към гумата винтове!
          "Успокоително" беше, че не бяха рапидки тези 4 винта, а имах честа да бъда първият, на който беше тествал новата си играчка за слагане на нит-гайки.
          Уважаван тук и му се чува думата
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

На един приятел газаджиите му бяха хванали с рапидки резервната гума, докато прекарвали тръбата за газта, естествено е разбрал, когато му е потрябвала .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

То темата май трябва да се прекръсти МАЙСТОРЕЦ БГ Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ГУМА.jpg
Размер:75.3 КБ
ID:5668942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:maistorec2.jpg
Размер:106.3 КБ
ID:5668944Натиснете снимката за да я уголемите

Име:maistorec3.jpg
Размер:168.5 КБ
ID:5668945Натиснете снимката за да я уголемите

Име:maistorec4.jpg
Размер:133.7 КБ
ID:5668946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ГУМА1.jpg
Размер:75.1 КБ
ID:5668943
              Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                Виден роден тунинг майстор ми закрепи компресора за блокажите като продупчи задният калник отгоре надолу. Не уцелил първите 4 дупки и пробил още 4...
                Та ми върна колата с 8 дупки на калника, 4 от които - направо пръскащи в купето, останалите 4 със стърчащи към гумата винтове!
                "Успокоително" беше, че не бяха рапидки тези 4 винта, а имах честа да бъда първият, на който беше тествал новата си играчка за слагане на нит-гайки.
                Уважаван тук и му се чува думата
                Кой тоз?
                Редно е да се знае, защото мърльовщината, която споменаваш е удивителна!
                Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                  Кой тоз?
                  Редно е да се знае, защото мърльовщината, която споменаваш е удивителна!
                  Мислиш ли? Аз мисля, че половината от тези, които го познават ще кажат "абсурд", другате половина ще си траят, защото и те са изгорели с нещо, ремонтирано от него или колегата му (айде жокерче).
                  На първите са им замазани очите от няколко последващи малки услуги, "компенсиращи" мълявщината.

Отделно - не е първи майстор, срещу чийто напъни пиша, но досега нищо нито се е променило, нито някой нещо си е взел поука.

Тъй че - нека си е тема просто за споделяне на въпиюща некопетенция.
                  Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Това с радиатора явно е класика в жанра! Това е от една "пипната" Витара. Хайде да не издавам на кого е че не е весело пък и вече е подменен.
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от banjo; 29-06-15, 12:28.
                    Дий Снайдер

Коментар

Ако съм закъсал и няма кой да ми помогне, съм готов на всякакъв тунинг. Но не е нормално в сервиз, да правят свободни съчинения по трудово.
                      .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                      Киа спортаж2000тди 98г
                      Ауди А3 1.9ТДИ
                      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Красота.....как да не се възхити човек.....пък после да се стряска насън.......
                        LZ3YG

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                          Това с радиатора явно е класика в жанра! Това е от една "пипната" Витара. Хайде да не издавам на кого е че не е весело пък и вече е подменен.
                          Между другото точно по същия начин "закърпих" радиатора на гърка миналата година на Пловдивското състезание на Копривките . Радиатора е издържал до Солун , дори го е карал така още около седмица след това
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Скъсан тампон на двигателя Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0186.jpg
Размер:66.3 КБ
ID:5674132
                            Част от клетката на джипа с перфектни заварки след 10 кг чук се разпадна Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0189.jpg
Размер:60.8 КБ
ID:5674133Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0192.jpg
Размер:40.9 КБ
ID:5674135Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0191.jpg
Размер:49.1 КБ
ID:5674134Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0177.jpg
Размер:107.9 КБ
ID:5674138
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0155.jpg
Размер:102.7 КБ
ID:5674136Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0156.jpg
Размер:54.6 КБ
ID:5674137
                            Suzuki Samurai 420i

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                              Ако съм закъсал и няма кой да ми помогне, съм готов на всякакъв тунинг. Но не е нормално в сервиз, да правят свободни съчинения по трудово.
                              Повярвай колега при мен във сервиза 8 от 10 клиенти сами дават акъл за такива свободни съчинения по трудово , рисуване и дори физиката се опитват да изумят. Някои го правят от нямане и неволя, но повечето защото така им се струва по Български. После се почва една през ден във сервиза да се дозалепя да се дооправя, ужас.
                              о897ч87о3о

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                              X