Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете (оптичен тунинг на Rexton или купуване на Kyron)

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помогнете (оптичен тунинг на Rexton или купуване на Kyron)

имам един приятел и той иска да си направи на джип REXTON 2.9 TDI тунинг оптичен въпросния тунинг излиза 7500лв
    аз му казах че неси зазслужава по добре да си вземе нов джип kyron даите мнение
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 04-09-07, 16:58.

До: помгнете

Първоначално публикуван от niki_1980 Преглед на мнение
    имам един приятел и той иска да си направи на джип REXTON 2.9 TDI тунинг оптичен въпросния тунинг излиза 7500лв
    аз му казах че неси зазслужава по добре да си вземе нов джип kyron даите мнение

Както заглавието, така и въпросът са неясни.
    Каква точно помощ искаш? Някой да разубеди приятеля ти да не прави оптичен тунинг на колата, която има, а да си купи друга?
    И защо трябва да постъпи така? Това си е чиста проба въпрос на личен вкус.

П.П. А, между другото, според преобладаващото мнение в този форум, нито Rexton, нито Kyron заслужават титлата "джип", но това вече е отделна тема.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако 7500лв са само гумите с джантите цената е много добра.

Коментар

целия тунинг излиза около 7500лв с опушване на стопове на варове предна брония задна броня прагове вътре смяна на корите от махаконови на черни лакирани и затъмняване на прозорците от 1,2,3 ред

Коментар

Този въпрос по-добре го задай в tuning.bg мисля,че там са по-компетентни.
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Този въпрос по-добре го задай в tuning.bg мисля,че там са по-компетентни.
            +1

Коментар

джанти те ги няма така че цената е без дажантите и гумите

Коментар

E то без джантите на какво ще прилича.
                А тия джанти с гумите на пръв поглед са над 10к.
                Пък може и да са някви криви ментета. Криви щото ментетата се изкривяват още на машината.
                Да си взима нова конфекция и да се слива с тълпата.

Коментар

целия тунинг излиза около 7500лв с опушване на стопове на варове предна брония задна броня прагове вътре смяна на корите от махаконови на черни лакирани и затъмняване на прозорците от 1,2,3 ред
                  Туй вече не е ли незаконно Казвам го не за друго ами човека да не би да си има неприятност после
                  Ама Пламен е прав че без джантите няма да е същото
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

за джантите внос от BRABUS за 1 месец и струват 8000лв с гуми KYMHO целия тунинг е на BRABUS

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                      Туй вече не е ли незаконно Казвам го не за друго ами човека да не би да си има неприятност после
                      Ама Пламен е прав че без джантите няма да е същото
                      и аз го питах тои ми каза че няма да има никакви проблеми ще бъдат леко затъмнени

Коментар

и аз го питах тои ми каза че няма да има никакви проблеми ще бъдат леко затъмнени
                        Ако ти се чете- тук
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

не се слага фолио а слагат нови стъкла от корея от производителя

Коментар

Мда. Хубав пример за разсипия ...
                            На тва народът ми вика На свинче - звънче.

Коментар

Има и една джаджа която се слага в кюнците(ауспуха) и като караш вечерта отзад все едно излиза огънДа кажеш на твоят човек да си вземе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО една такава иначе тунинга няма да е пълен
                              П.П. Не знам точното наименование на въпросната джаджа-но всеки голфаджия със сигурност я знае.А освен това тя качва мощността с поне 15-20 мулета

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X