Здравейте .Имам камиони занимаващи се с пътна помощ.Имам редукторна лебедка 24 в но инсталацията на буса е 12в .Свързвал съм я към 12в работи но е бавна.Какъв преобразовател да сложа с по голям ампераж с цел да стане 24 в.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лебедка 24 в
Свий
X
-
От: лебедка 24 в
От камион или трактор който пали на 24 волта, но инсталацията е на 12.
К-700, ИФА, има и други. Естествено ще ти трябва и втори акумулатор.
А най-правилно е да продадеш тази лебедка и да си купиш 12 волтова.Има ли желание-има и начин!
-
Ако се занимаваш с Пътна Помощ не ми се ще да съм ти клиент след прочетеното. Вземи си смени професията. Ще закачиш 24v ел.мотор на 12v инсталация, не правиш разлика между камиони и бус, лебедката била редукторна (ами те всичките са с редуктор), преубразувател от 12v на 24v- те камионите защо ли слагат по два акомулатора?Първоначално публикуван от dan40600 Преглед на мнениеЗдравейте .Имам камиони занимаващи се с пътна помощ.Имам редукторна лебедка 24 в но инсталацията на буса е 12в .Свързвал съм я към 12в работи но е бавна.Какъв преобразовател да сложа с по голям ампераж с цел да стане 24 в.
Толкова се смях за трите изречения които прочетох. Искрено ти казвам смени си професията и не разваляй имиджа на Пътна Помощ. СМЯХ-СМЯХ-СМЯХ.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Верно пътните помощи са СМЯХ. Поне тези дето познавам включително и горнопишещия.
Има начин да се смени само електромотора, ако разбира се лебедката която имате си струва. Каква марка е?Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Благо си е гавраджия по принцип ... лебедката може да си върви на 24 В но е нужно още един акумулатор и превключвател от 12 на 24 волта от бус Мерцедес . Моята Пътна помощ Мерцедес 508 беше точно така - цялата ел уредба е на 12 В , само лебедката и стартера бяха на 24 В , разбира се с два акумулатора .VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Там е работата че не ме познаваш изобщо драги ми Смехурко.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеВерно пътните помощи са СМЯХ. Поне тези дето познавам включително и горнопишещия.
Има начин да се смени само електромотора, ако разбира се лебедката която имате си струва. Каква марка е?
Бакалов, знаеш ли на този въпросния превключвател колко амперов бушон има вътре? Знаеш ли че като минаваш на стартер (24v) изключваш генератора от заряд и цялата 12v система? Колко време ще работи лебедката без генератора да зарежда?Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеБлаго си е гавраджия по принцип ... лебедката може да си върви на 24 В но е нужно още един акумулатор и превключвател от 12 на 24 волта от бус Мерцедес . Моята Пътна помощ Мерцедес 508 беше точно така - цялата ел уредба е на 12 В , само лебедката и стартера бяха на 24 В , разбира се с два акумулатора .
Имал съм 508 и много добре познавам въпросния превключвател.Последно редактирано от banjo; 24-05-13, 05:42.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар