Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тунинг по Български на витара
Свий
X
-
От: Тунинг по Български на витара
Това нещо се нарича "Арт".Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Малко нещо недовършена ми се види-мнооо "чисти" места има-ужас...!Или процеса ще продължава...?
Не ми харесва,ама нали не облепва мойто возило-с неговата да прави,каквото му е кеф!много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Това че не го разбираме незначи че е лошо , и жена ми се чуди как е възможно да си обезобразя моята Витара но аз си я харестам с драскотините и кривите ламарини . Всеки си има свои разбирания за красиво и грозно ,както и за добро и зло.Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Георгиев (turbo d) Преглед на мнениеТова че не го разбираме незначи че е лошо , и жена ми се чуди как е възможно да си обезобразя моята Витара но аз си я харестам с драскотините и кривите ламарини . Всеки си има свои разбирания за красиво и грозно ,както и за добро и зло.
На вкус и цвет друзя нет!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ моята жена реагира така като я попитах не е ли много по-красива витарата с лифта и големите гуми...
На вкус и цвет друзя нет!Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
Преди време до мен спря тази Витара, ще ви разочаровам, но я караше мъж
И аз и направих една фотосесия, но на тъмно и с телефон не излязоха качествени снимки, а огледалцата по резервната гума, и джантите от едната страна бяха барнати с някакви ромбчета по спомен, абе дизайнерска работа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Георгиев (turbo d) Преглед на мнениеMоята отказва дори да се вози на Витарата камоли да я кара.....
...отделно харесваше джипки още по времето, когато аз бях на "твърдото мнение" че са "ненужен кютук, тежащ и харчещ много".Сега пък не ще да иде с мен в гората, след 1-2 возения при направо паркетен офроуд.
Няма да ги разберем, и т'ва си е.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМойта няма книжка, ама като купих тераното ме попита дали няма да помисля за нещо метално поне отпред, че тия пластмасови брони и се виждали афиф.
...отделно харесваше джипки още по времето, когато аз бях на "твърдото мнение" че са "ненужен кютук, тежащ и харчещ много".Сега пък не ще да иде с мен в гората, след 1-2 возения при направо паркетен офроуд.
Няма да ги разберем, и т'ва си е.
Относно дизайнерските изпълнения - това, че са дизайнерски, арт и така нататък, въобще не им пречи понякога да са тъпи. За конкретната Витара не знам, трудно ми е да съдя само по снимка, но ми прилича на много вложен труд и бедна фантазия.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар