Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля някой, ако има възможност, да погледне нещо в AutoData?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля някой, ако има възможност, да погледне нещо в AutoData?

Интересувам се от ъглите на предното окачване на Terrano 2 1998г. 2.7TDI, къса база. Camber, Castor, Kingpin и сходимост.

Би било добре и тия на същото, но от 2002г, понеже сервизното ръководство, което имам, е от тия години. Поне да видим дали има разлика.

Интересувам се, понеже подозирам грешка в сервизното ръководство.

Благодаря предварително.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Моля някой, ако има възможност, да погледне нещо в AutoData?

Те данните там са много
    За Терано ІІ (R20)SWB
    ---------(R20)Van
    ---------(R20)LWB

Коментар

Къса база, тоест SWB (Short wheel base), тоест първото, което си изброил.

...между другото, в сервизното ръководство няма разлика между трите в ъглите. Още един повод за съмнение в коректността му.

ПП: И мерси за ровичкането. Ще черпя.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

според Autodata 2008 :
        Прикачени файлове
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          според Autodata 2008 :...
          Мерси.

В сервизното ръководство Castor-a е даден половин градус, +/- още половин градус. Явно грешката е там.

Тъпото е че единия явно ми е в норма, ама другия не е. Сигурно имам нещо криво, или машината се лъже заради задния мост, който след вдигането се е изместил с около сантиметър надясно, заради напречната щанга. Първо ще се занимая да го докарам в централно положение, пък после ще го мисля.

Благодаря отново.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Мерси.

В сервизното ръководство Castor-a е даден половин градус, +/- още половин градус. Явно грешката е там.

Тъпото е че единия явно ми е в норма, ама другия не е. Сигурно имам нещо криво, или машината се лъже заради задния мост, който след вдигането се е изместил с около сантиметър надясно, заради напречната щанга. Първо ще се занимая да го докарам в централно положение, пък после ще го мисля.

Благодаря отново.

Нормално е да се лъже,щом задният мосте изместен.Направи си регулируема напречната щанга,пък след това шъ си покаже.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              изместил с около сантиметър надясно,
              ........шъ идваш, шъ карам зад теб (вземи и две станции да не ползваме мобифони) и шъ съ пуля ....при изместен заден мост машината върви на вереф като разгонен мачарок а при теб не съм го забелязал ......
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                ........шъ идваш, шъ карам зад теб (вземи и две станции да не ползваме мобифони) и шъ съ пуля ....при изместен заден мост машината върви на вереф като разгонен мачарок а при теб не съм го забелязал ......
                Исместен е. С около 15мм - мерено. Ма ш'го упраим. До тогава с предница няма да се занимавам. Сега волана ми е прав, и съвсеееем леко дърпа в дясно, но толкова леко, че може и да не го усетиш. Сходимостта е в норма - по 20 минути и на двете колела. Camber-a е малко, и в castor-а има разлика между двете колела, но преди да си центрирам моста няма смисъл да се разправям, щото явно машината се лъже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X