Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместимост на амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвместимост на амортисьори

Привет колеги.
    Интересувам се от размерите на предните амортисьори на Мицубиши Паджеро.Накратко идеята ми е следната.Имам един Москвич с подсилено окачване-7 листови ресори и 4 амортисьора отзад,двойна щанга отпред както и пружини от Жук,НО искам да довърша цялата тази история с два хубави предни амортисьора.Досега карах с нормалните,но омекнаха.По книжка дават ход на амортисьора 94мм,сгънато положение-216мм,разпънато положение 310мм.По магазините има само боклуци като Fenox,които са нормални,а не двойнодействащи.Нивовите като ход са доста сходни,но също са нормални,че дори и по-меки от тези за Москвич.Играта е,че ми споделиха,че паджеровите амортисьори стават на Нива и следователно би трябвало и на мен да ми свършат работа.Предполагам са по-корави,двойнодействащи и че захващането им е същото-ухо отдолу и шпилка отгоре.От вас очаквам отговор дали това е така и какви са им размерите на тези амортисьори,за да си направя груба сметка да не дойат дълги,къси и т.н.Също така и от каоя година и модификация Паджеро да търся,защото те не са едно или две поколения...
    Благодарим за отделеното внимание и се надявам на вашата помощ

До: Съвместимост на амортисьори

http://www.meteor.com.ua/catalogue/c.../id/BL+B360445

BILSTEIN правят за Нива,номер предни B36-0445,a това горе са колите по модели и година които ползват тия амортесьори.Дали стават за Паджеро,кой модел и коя година обаче идея нямам,а и ме сьмнява Ладовия Билщайн да е по-евтин от тоя на Паджеро.

Сега още ще ти поровя
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

http://www.lanos.in.ua/forum/index.php?showtopic=12857

Пост 14 в тоя форум прегледай,по модели и цени ги има.

Аз залагам на Билщайн,САЧ или Боге,КОНИ са много гот,но и много пари.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от white_shark Преглед на мнение
        Предполагам са по-корави,двойнодействащи и че захващането им е същото-ухо отдолу и шпилка отгоре.От вас очаквам отговор дали това е така и какви са им размерите на тези амортисьори,за да си направя груба сметка да не дойат дълги,къси и т.н.Също така и от каоя година и модификация Паджеро да търся,защото те не са едно или две поколения...
        Благодарим за отделеното внимание и се надявам на вашата помощ
        Трябва да търсиш от Паджеро 2, след '92-ра год. На Паджеро 1 отдолу захващането е друго. Сега намирам едни размери, но не съм съвсем сигурен в тях, най-добре е око да види
        Размер свит 310
        Размер разпънат 420

Коментар

Передние:
          o модель 30-1324, газовый, цена ~ 70 $;
          o длина максимальная - 313мм;
          o длина минимальная - 220мм;

По мойта тьпа логика излиза,че Ладовите се разминават с тия на Паджеро с около 100 мм грубо и по сьщата логика излиза,че няма да ти паснат.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Ладовия е почти двойно по малък от паджеровия.
            На паджеро нов газов КАЯБА е 110лв

Коментар

От: Съвместимост на амортисьори

здравейте. Знае ли някои дали има съвместими амортисьори за киа clarus 1999, 1.8I 16V

Коментар

От: Съвместимост на амортисьори

Здравейте, въпросът ми може да не е в подходящата тема, но е свързан с амортисьори. За да не създавам нова тема, ще помоля тука да питам, а който може и знае да отговори.

Иска ми се да повдигна малко колата ми с няколко см. Колата е Нисан Микра. За малък автомобил си е проходима като за градски автомобил, но ми се искаше да е още по-проходима. Ще бъде ли възможно да се повдигне и да остане стабилна ако се сменят само амортисьорите и пружините? Съответно ако само с това няма да стане, какво трябва да направя? Идеята ми е като ходя в Родопи да минавам през леки пресечени месности, за да стигна до някоя хижа. Пари да истинско 4х4 нямам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X