Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автоматична скоростна кутия за VW Phaeton 3.2 бензин, 2001 г

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Автоматична скоростна кутия за VW Phaeton 3.2 бензин, 2001 г

    Здравейте! Имам нужда от Вашата помощ. Имам VW Phaeton 3.2 бензин, автомат, 2001 год. Преди 3 месеца ни остави на магистралата , като и изтече цялото масло на автоматичната кутия :cry . Преди това никога не е имало индикация за някакъв проблем по автомата,нито пък теч. Разговаряхме с трима майстори, занимаващи се с автоматици и варианта за ремонт на нашата е много скъп, отколкото излиза намирането на кутия на старо. Всеки ден проверяваме за продажба на автоматична скоростна кутия за нашия модел, но всичко е продадено или се продава на момента.
    Може ли да ми кажете, кой точно номер трябва да гледам за автоматична кутия, за да е всичко наред и може ли от друга марка да сложим автоматична кутия? Какви параметри се гледат, за да отговаря кутията и да съживим звяра?Исках да попитам - може ли да се сложи ръчна скоростна кутия вместо автоматична и разликата в цената заслужава ли си ? Благодаря Ви предварително . Всяко едно мнение от Вас е капчица надежда за нас.


  • #2
    Това ,че е изтекло цялото масло говори за една от най честите повреди на WV/Audi , завлича втулката на маслената помпа и изхвърля маслото. Случва се от не добро охлаждане на флуида . Но пък хубавото в случая е,че почти нищо друго освен торка и помпата не пострадва.

    Коментар


    • #3
      bocho64 Благодаря за полезната информация

      Коментар


      • #4
        Моля!

        Коментар


        • #5
          Не може да се сложи ръчна, или поне изобщо не е разумен вариант. Продължавайте да търсите кутия, или сервиз който да поправи вашата. Скъпо не скъпо, когато си взимахте лимузина какво си мислехте ?!

          Коментар


          • BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Сигурно си е мислел как ако има проблем ще попита нормално и колко време ше отнеме да му се скараш

          • tabu_bg
            tabu_bg коментира
            Редактиране на коментар
            Лесна твойта, ма мен ми омръзна маса познати си назимаха "премиуми" на по 10+ години а едва имат пари за голф, и после ма то що така колата я зех за 10к пък сега ремонт за 3 , кО тУй нещо !? ...

        • #6
          Майстора и го намери,този с правилните отговори точно с това се занимава та ако съм на теб приключвам с търсенето и почвам с броенето
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X