Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Амортисьори, мнения.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Оригиналните на Терано 2 след 2003-та са... Monroe. Ама с номер, дето изобщо го няма по каталозите, нито може да се купи от някъде.

    От темата нищо смислено няма да произлезе, защото е важен конкретния модел возило. На пазара им и ребрандирани и кви ли още не неща. И понякога първоначалния бранд, под който е произведен, е на порядък по-добър от това, под което се продава.

    Пример - Febi=BluePrint=SWAG. Да ама нещо, продавано като BluePrint е по-скъпо (понякога двойно и нагоре) от абсолютно същото нещо (сравнявал съм ги едно до друго - освен че на частта и в двата случая се мъдри само номер на BluеPrint, даже драскотини/дефекти от матрицата са им еднакви), продавано като Febi или SWAG.

    От изброените май само Bilstein е наистина все още Bilstein. При всички останали масови (може би KYB е умерено изключение), често се случва да купуваш едно и също, но на различни цени.
    Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

    Коментар


    • #17
      Изненадан съм за Тераното с Монро.
      Феби-Сваг-Блу Принт са под една шапка, на Феби. Те пък, Феби, са класически опаковчик. Може да имат и ое части, може и пълен неизвестен китаец.
      Авточастите са дълга тема и наистина е така, конкретно за конкретното возило може да се каже горе-долу точно. Другото е чесане на ангро.

      Коментар


      • #18
        Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
        Феби-Сваг-Блу Принт са под една шапка, на Феби. Те пък, Феби, са класически опаковчик. Може да имат и ое части, може и пълен неизвестен китаец...
        Мани-мани, това го бях забравѝл:
        With partsfinder the bilstein group combines the full ranges of the febi, SWAG and Blue Print brands into one unique, highly contemporary system.
        А каквото "Blue Print" съм си купил - все голям боклук е излезнало...
        "An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last." Winston Churchill

        Коментар


        • #19
          Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение

          вземи си оригинални, аз сложих миналата година точно на Тусон 4 нови каяба, но освен че са 2 пъти по-скъпи, колата почна да друса.
          Има резон, задните който смених бяха с надпис MANDO- но за сега не намирам, такива предлагани в БГ и сътветно отзиви.

          Коментар


          • alexx
            alexx коментира
            Редактиране на коментар
            MANDO
            Тези са си на hyundai/kia
            Може и Каяба да е отзад може и да не е.
            едно е сигурно тук се продава най ниското качество на всички марки

        • #20
          Мненията Ви, са ценни , придобити от опит и са важни за мен. От това което разбирам е че когато даваш някакава сума и искаш стабилност и добро поведение на автомобила, май, май никой не може да ти го гарантира. За гаранции и ракламаций да не говорим.

          Коментар


          • #21
            Първоначално публикуван от петко12 Преглед на мнение
            Мненията Ви, са ценни , придобити от опит и са важни за мен. От това което разбирам е че когато даваш някакава сума и искаш стабилност и добро поведение на автомобила, май, май никой не може да ти го гарантира. За гаранции и ракламаций да не говорим.
            Може може,купуваш добри от изпитан дильр и много може,ако не си купуваш добра марка като Добинсон примерно и пей сърце.Е ако се опиташ да минеш с Монро за 80 лева то няма какво да се чудиш,че тече и е макарон.

            Има си сметки за смятане,колко е тежка,колко ше го вовариш,какви пружини ще иска,допълнителни резервоари на амортесьора..........така само ти казвам,че ако вземеш Билщайн от дебелия размер примерно за едни нормални пари имаш едно качество което ше ти хареса и държи.
            Ако търсиш нещо колко да я продадеш е ония трите горе стават.Пусни една тема ако искаш за доработки с въпроса Ако я почнете от начало кое ще е първото и правилно нещо да се доработи.........и да видиш как окачването,амове и пружини ще са 70-80% от отговорите.Целиш го добър / не задължително евтин / и после градиш спокойно,за 55 лева Монро,друго няма

            Ако много се съмняваш кое и какво то скачаш на изпитана марка която няма ментета като Добинсон да речем,вся някой ги вкарва тия пък и интернет голям,може да си ги поръчаш и сам.
            Билщайн тук е Бос окачването в Тойота ако не се лъжа,ТРДто беше с Билщайн,става,много мрьнкачи срещу това няма и то говоря за извращения,не за Ма минах по релсите и тя се разкикери
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

            Коментар


            • #22
              Мандо са ое корейци и се предлагат в БГ.

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X