Моля эа малко информация - КОИ ДЖИПКИ ИМАТ БЛОКАЖ/и. Имам едно паджеро ама нещо не ми харесва. Много често се налага да ме дърпат. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся джипка с блокаж
Свий
X
-
До: тьрсия джипка с блокаж
Не блокажа е най-важен при една джипка. Има толкова много други неща. И не всеки екземпляр от даден модел има блокаж. Само за пример, ТЛК хайлукс има в три варианта, със блокаж, без блокаж и с ЛСД. А и блокажа е една екстра която сравнително лесно се добавя по желание. Най-често по мой наблюдения с блокажи са джипките с малки ходове. Заводски конструкторите са се опитали да компенсират малките ходове с наличие на блокажи. Един съвет. Ако не си си купил джипка все още прочети няколко месеца из форума и тогава вземи решение за покупка."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
До: Търся джипка с блокаж
Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнениеМоля эа малко информация - КОИ ДЖИПКИ ИМАТ БЛОКАЖ/и. Имам едно паджеро ама нещо не ми харесва. Много често се налага да ме дърпат. Благодаря предварително.
Честото дърпане може просто да означава, че шофьорът трябва да поработи върху техническите си умения и преценките си за терена.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение....Честото дърпане може просто да означава, че шофьорът трябва да поработи върху техническите си умения и преценките си за терена."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЕ ти незнаеш ли че винаги джипа е виновен...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЕ ти незнаеш ли че винаги джипа е виновен...
Коментар
-
Ама който не чете накрая си купува нещо с блокажи, ама те тия блокажи се оказват просто хъбове. Онзи ден разглеждам мобилето и чета че някакъв продава джипка с 4ри блокажа"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеАма който не чете накрая си купува нещо с блокажи, ама те тия блокажи се оказват просто хъбове. Онзи ден разглеждам мобилето и чета че някакъв продава джипка с 4ри блокажа
Тва ши "ГАЗИ" кат лудо
и като го земе някой,пак ще му писне да го дърпат,и ще иска със 8.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavcho1 Преглед на мнениеМоля эа малко информация - КОИ ДЖИПКИ ИМАТ БЛОКАЖ/и. Имам едно паджеро ама нещо не ми харесва. Много често се налага да ме дърпат. Благодаря предварително.Все пак наистина с два дена четене на архива на този форум може да научите за джипките много повече неща от отговора на поставения въпрос.
А по въпроса: Сериийно от завода с блокажи на преден, заден мост и междуосов диференциал излиза Мерцедес Г и Хамър Н1, също така някой серии на Тойота 80. С Блокаж на задния мост са доста Нисани GR.
Иначе срещу наколко хилки може да се сложат пневматични блокировки на почти всички "големи" джипки.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар