Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Корона пинион Жук - Уаз 469
Свий
X
-
Корона пинион Жук - Уаз 469
Здравеите колеги, нов съм вав форума (запален ентусиаст).Имам Уаз 469 Б при които проблема е следният-при вкл. на двата моста едновремено се появява леко виене и след това не иска да изкл. от скорост.Двата дифа са основно ремонтирани както кутията и раздатката.От прочетеното до тук разбирам че има разлика м/у Жук- овите корона и пин и тези на Уаз-А.Именно с такаива сам отзад.Сигурен сам че короните са с по 37 заба но за разлика в пин не знам.Очаквам вашите мнения
Тагове: Няма
-
До: Корона пинион Жук - Уаз 469
Ако са различно износени а еднаква марка и размер също вият.И започва трудно изключване на предния мост на твърд терен.Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнениеНапомпай си еднакво гумити.
Ако са некви различни нема да се оправиGaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977
Коментар
-
До: Корона пинион Жук - Уаз 469
Няма страшно. Колкото и еднакво да са напомпани гумите , те се износват различно и винаги се появява разлика в растоянието което са изминали предните и задните гуми .Оттук и напрежението върху РК След 10-20 метра на асфалт предния мост задължително се изключва трудно.Ако 4 -те гуми са чисто нови и разбира се, от един производител , виж , тогава не трябва да го прави. Ако са ти различни зъбите на диф-овете , тогава ще подскача, тресе, и ще проявява склонност към трошене на всичко що се търкаля по ходовата част.
Така мисля аз.Уморените коне не ги убиват , нали ??
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар