Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За любителите на здравите пружинни окачвания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За любителите на здравите пружинни окачвания

Стефан просто уцели подходящата дискусия. Всички са в шок от липсата на проблем и се почва у а....
    За мен лично, тоя чем ако се провре пез ресьорите, както и би станало, виж ъгъл и заход, водачът много вероятно да остане невредим, просто защото цялата схема отдолу се задейства като отварячка за бира, и или чамО или ресьорчето/аз мисля, че има реален шанс това да е някол лист или ухо/.
    А при пружините няма и допир, изместване нищо, може и да не е загаснал, задна и продължаваш, аз точно там имам дупка от ерозия, по голяма от тази на Врангела. Как се е забочил там не ми се мисли, но то и е бая теснинки, мънинко джипче, при мен всичко е някак по разточено, а и нали знаете 2-ра бавна и стигаш навсякаде със скорстта на пешЪходец/ако незнаете не сте чели достатъчно за ЛР на адрес .ru/

Коментар

Насов, тоя път и след третото препрочитане не можах да те разбера...
      А относно големината най отговорно заявявам че новия Вранглер Ънлимитед е по-голям от Дискавърито ти.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Оф, ми неможах се стърпЪ

Коментар

Май съм тъп. Не мога да вдяна смисъла на тая тема . Или щото е петък...

Коментар

Не не е от тебе и аз съм тъп

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Май съм тъп. Не мога да вдяна смисъла на тая тема . Или щото е петък...
              Не ти и трябва, след няколко дни като приключат я метам в хумора или коша
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

мамка им и тъпа фашистка, е сега разбрах кво не ми е наред на тръка - ми сложили му пружини. ма сигурно е с умисъл - да очистят цялото прогресивно човечество и да си остане само чиста арийска раса. и после сигурно ще си го преработят обратно на ресори, както си му е реда
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X