Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка неизвестна???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Раздатка неизвестна???

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Е така де.
    Аз лично за тази концепция предпочитам гейската раздатка щото този туч от виетнамка ще ми свали рязко товароносимоста знаейки колко е тежка газковата. Това сигурно е два пъти нейното тегло.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Тази раздатка от Газ 66( Газ 63, Авиа, Чавдар, Преслав) тежи колкото тази от Газ 69 или няколко килограма повече( не повече от 10). Носейки ги не усещам особена разлика. Раздатката е по-бърза от тази от 69 и на бързите и на бавните, но е по-ефективна, защото на бързите няма загуба на мощност в нея(не работи междинния вал). Ако се слага на 4х4 трябва предния мост да е с ляво "прасе".
      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

А трябва ли шлемофон
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

На бързите не се чува. На бавните колелата, които работят са правозъби и се чува.
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Е щом всичко различно от руско е по-добро от Мерцедес, си сложи от Самурай. Те са най-добри за бус и най-здрави. А и най-лесно се куплират със скоростите които имаш.
            Аз съм сложил .... ти се осазнай и го направи и ти !!!
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

За какво да се осъзная бе ГОСПОДИНЕ? Колко раздатки знаеш които не са руски и не са куплирани директно на скоростите. Или според теб е по-лесно на един бус да преработиш скоростите и да сложиш раздатка от Нисан, Тойота, Паджеро или Самурай. ...за да не укъсее задния кардан...

На какво си я сложил тая раздатка? На бус подготвен за пътна помощ?
              А кога ме видиш да си слагам раздатка от самурай на джипа можеш спокойно да ме гръмнеш за да не се мъча повече.

Поправих се.
              Последно редактирано от drukman; 08-04-13, 23:14.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

За какво да се осъзная бе колега? Колко раздатки знаеш които не са руски и не са куплирани директно на скоростите. Или според теб е по-лесно на един бус да преработиш скоростите и да сложиш раздатка от Нисан, Тойота, Паджеро или Самурай. ...за да не укъсее задния кардан...

На какво си я сложил тая раздатка? На бус подготвен за пътна помощ?
                А кога ме видиш да си слагам раздатка от самурай на джипа можеш спокойно да ме гръмнеш за да не се мъча повече.
                Не сме колеги !
                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Вальо, раздатката на самурая не е куплирана към СК а е с вал.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Aз не харесвам ни сузикита, ни мерцедеси , обаче не пиша да се заяждам. Темата ми е интересна, че и аз искам да слагам раздатка на буса и не ми беше хрумвало, че може само за задния мост. Щото при мен предния е с А рамене, пък и буса е широк и работата се оплита в недостиг на кинти. Та аз бих го отървал Търтея от раздатката, ако не друго. Бих и мостчетата приложил, ноо май ще са ми теснинки.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                      Вальо, раздатката на самурая не е куплирана към СК а е с вал.
                      И би ли я сложил на пътна помощ?
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        И би ли я сложил на пътна помощ?
                        Като едното нищо я меткам. Тази раздатка устиска на три двигателя от БМВ последният от които...и след като я смених и поогледах се оказа здрава. Мисълта ми беше че не е заедно със СК и кардана няма да окъсее.

Коментар

Излиза, че аз съм проЗ. Баси.
                          Защо тогава пада борба неземна кога се сменят скоростите на Самураеца с други. Вал, кардан ли значи?
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Излиза, че аз съм проЗ. Баси.
                            Защо тогава пада борба неземна кога се сменят скоростите на Самураеца с други. Вал, кардан ли значи?
                            Бъркаш с Витара
                            Лудак

Коментар

Вальо, основната борба е да се направи достатъчно късо карданче между изхода на скоростната кутия и самурайската раздатка. Тя е добре да си остане на оригиналното място за да не се пипат карданите, като в същото време новите двигател и скоростна кутия са по-дълги от самурайските. Та оригиналното карданче идва дълго, и се започва лек филм.
                              Приятел слага омегов двигател на самурая, та оттам знам. При мен беше много по-лесно, сменях всичко, и слагах което където ми хареса.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не бъркам с Витара, защто тая която имах не ми даде повод ни един път да легна отдолу и не я знам как изглежда.
                                Гледах на Боян борбата със Самураеца кога сменя мотора и скороститеи та явно нещо не съм разбрал. Беха едни фланци, едни валове, стъргане, пилене... пробиха канали на мозъка на кутията. Весело беше. Там съм се заблудил.
                                Бе кой си е проЗ он си е проз
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X