Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся спирачен апарат,комбиниран с ръчна спирачка.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся спирачен апарат,комбиниран с ръчна спирачка.

Сподели за какво точно ти трябва,може друга идея да се измъдри,два ли ти трябват или един?Най-евтино ще ти стъпят от полски фиат 125,ако може изобщо да се намерят вече!

Коментар

Знаеш ли,сега се сещам,че единия на аудито ми е свален!Ще ти го дам да пробваш каквото си замислил,пари не ти искам!

Коментар

Фиат 125 ти трябва. Може и да имам някъде в мазата, ако не съм ги изхвърлил.

Коментар

Тарга,аз съм с такива и съм много доволен,е не са от лека кола но стават.Има и модел с четири бутални апарати.Накладките се сменят без да сваляш апарата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CE-6012D.jpg
Прегледи:1
Размер:98.1 КБ
ID:5346989Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CE-6035.jpg
Размер:391.1 КБ
ID:5346990Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CE-6020E.jpg
Размер:213.5 КБ
ID:5346994Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ce6014pbx.jpg
Размер:96.6 КБ
ID:5346993

На диска има достатъчно място да си направиш отворите каквито ти трябват.Имат и жила за ръчната и се правят по-дължината която искаш.

Ето ти едно бързо и елементарно решение,нали англетата там слагат един туч с размерите на голямата камбана от Биг Бен. Смени го с дискова спирачка и си готов.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t-case.jpg
Размер:69.9 КБ
ID:5347009Натиснете снимката за да я уголемите

Име:t-case2.jpg
Размер:86.7 КБ
ID:5347010Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture20524.jpg
Размер:73.9 КБ
ID:5347007Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Copy_of_newpassat.jpg
Размер:32.8 КБ
ID:5347008
          Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 13-02-12, 16:13.

Коментар

Кажи на хората първо каква смяташ да правиш, после искай акъл.
            Според мен най-лесно ще стане с хидравлика (една спирачна помпа на лоста за р. спирачка и готово) а е и по-надеждно и много просто за изпълнение.
            Извинявай че ти се бъркам в Ровъвърските Работи
            TLC 73 4.2-TD
            Автоматик
            Тел.0887859269

Коментар

Ако ти е за трансмисионна, да ти дам чертежите на Моралес. Той правИ дискова за УАЗовете, с разни готови части беше.

Коментар

На полски фиат 125 р са точно на принципа който ти трябва,вече габаритите дали ще ти паснат е друг въпрос!!!

Коментар

Първоначално публикуван от karosa Преглед на мнение
                  Кажи на хората първо каква смяташ да правиш, после искай акъл.
                  Според мен най-лесно ще стане с хидравлика (една спирачна помпа на лоста за р. спирачка и готово) а е и по-надеждно и много просто за изпълнение.
                  Извинявай че ти се бъркам в Ровъвърските Работи
                  Може ли малко по-подробно да ме светнеш как става с една спирачна помпа на лоста за ръчната спирачка.Ще ми е интересно да ми кажеш как става.
                  Тук това е хубавото че винаги може да научиш нещо ново.

Коментар

Трансмисионната е с една. Ама той не обажда какво аджеба иска.
                    Едва ли иска да брои колелата едно по едно, като на бъгито. Пак може с по-малко помпи, обаче ще му трябва джойстик, пък те са скъпи.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Трансмисионната е с една. Ама той не обажда какво аджеба иска.
                      Едва ли иска да брои колелата едно по едно, като на бъгито. Пак може с по-малко помпи, обаче ще му трябва джойстик, пък те са скъпи.
                      Руските джойстици не са скъпи.Един милион рубли на колко
                      евро се равнява?

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Може ли малко по-подробно да ме светнеш как става с една спирачна помпа на лоста за ръчната спирачка.Ще ми е интересно да ми кажеш как става.
                        Тук това е хубавото че винаги може да научиш нещо ново.
                        Ами като дръпнеш ръчната, натискаш помпата, тя съответно натиска целиндъра, цилондъра накладките и така.........
                        Понеже аз знам какво иска да прави!!!
                        TLC 73 4.2-TD
                        Автоматик
                        Тел.0887859269

Коментар

Допълвам: да е ясно на всички - става въпрос за р. спр. на кардана - вместо барабан да е диск.
                          TLC 73 4.2-TD
                          Автоматик
                          Тел.0887859269

Коментар

Такааа, наработих се. Работата отива на свинщина. Взех апарат от Голф с диска и още някакъв, да има. Е не става.Като сложа диска със степента навън,не се събира апарата. Като го сложа наопаки отива много назад и опира в купето. И рамото което ще държи апарата става бая дълго и не ме кефи. Май диска трябва да е прав. Има ли такива? Някой има ли представа дали на италианските спир. апарат е по малък и с колко? Тръгнах да режа на струга Биг Бен, че да стане на прав диск, ама струга дойде малък. А и не съм сигурен в крайния резултата. Ще взема да го одялам от стомана накрая.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колко мм. трябва да е диска?
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Такааа, наработих се. Работата отива на свинщина. Взех апарат от Голф с диска и още някакъв, да има. Е не става.Като сложа диска със степента навън,не се събира апарата. Като го сложа наопаки отива много назад и опира в купето. И рамото което ще държи апарата става бая дълго и не ме кефи. Май диска трябва да е прав. Има ли такива? Някой има ли представа дали на италианските спир. апарат е по малък и с колко? Тръгнах да режа на струга Биг Бен, че да стане на прав диск, ама струга дойде малък. А и не съм сигурен в крайния резултата. Ще взема да го одялам от стомана накрая.
                                Дискове се правят тук в БГ.Може да вземеш и от мотоциклет заедно с апарата,те са прави и малки.А Биг Бен го прати в музея на изящните изкуства в Лондон.Прати им го за тяхна сметка те да му мислят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X