Да попитам патилите. Става дума за карето на кормилния прът преди кормилната кутия. Колата е тази от подписа. По магазините излиза като комплект със кормилния прът и още едно гумено каре и съответно на 195лв. То е с габарит около 6 см. Не, че е съвсем заминало, но поскръцва докато въртя гуми на място, а това се налага по 2 пъти на ден.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
рециклиране каре?
Свий
X
-
От: рециклиране каре?
Неможе ли да се смени само карето? Повече ядове и играчка е, но си струва. И на Диското е 200 лв целият възел, но английска цена /тук не ми се мисли/.
На по-старичките леки коли Форд, Опел се сменя само карето. Евтино е и затова сигурно се разбиват бързо. Защо не пробваш от Опел, Деу Рейсър, че Хюндаите и Киите имат доста взаимозаменяеми части от тия години.
А втора употреба надали ще е повече от 30-40 лв.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
-
Може да се смени само то. Ама трябва да го сваля и да тръгна с него по магазините. Втора ръка не слагам по колата.Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеНеможе ли да се смени само карето? Повече ядове и играчка е, но си струва. И на Диското е 200 лв целият възел, но английска цена /тук не ми се мисли/.
На по-старичките леки коли Форд, Опел се сменя само карето. Евтино е и затова сигурно се разбиват бързо. Защо не пробваш от Опел, Деу Рейсър, че Хюндаите и Киите имат доста взаимозаменяеми части от тия години.
А втора употреба надали ще е повече от 30-40 лв.
Коментар
-
Я се обади на Феликс и ги питай
google for феликс н и зИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЯ се обади на Феликс и ги питай
google for феликс н и з
Мерси. Направо отивам.
Коментар
-
Ходих, ама се оказа, че трябва аз да си го сваля, та се отлага за сега. Иначе щели да го оправят за 30лв.Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнениеКолега, сподели какво се случи с карето, доволен, недоволен, цена, ако може
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар