Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиуретанови тампони за ресьорите ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полиуретанови тампони за ресьорите ?

Здравейте колеги ,някой дали е опитвал да монтира такива тампони на ресьорите ,че за оригинални за фронтерата цифрата става неразумна
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

От: Полиуретанови тампони за ресьорите ?

С каква форма са колега?
    Ако имаш снимка ще е още по добре....

Коментар

Снимка и размери. Щото на старите Ровъри са по 80 пенса. И са яки. Не може ли да се пригоди нещо?
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Снимка и размери. Щото на старите Ровъри са по 80 пенса. И са яки. Не може ли да се пригоди нещо?
        Ще дам размери ,ако станат от Ровър дори с преправяне няма проблем. Тези оригиналните на Фронтерата не са измислени много добре, защото са като сайлентови втулки на предница и не удържат дълго Мен идеята ми е да се врътнат на стуг или да се отлеят по размер.

Коментар

Първоначално публикуван от ФЕРАРИСТ Преглед на мнение
          С каква форма са колега?
          Формата е без някакви особености нормални тампони за ресьори. Ще сложа и снимка колега, сега нямам възможност

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
            Ще дам размери ,ако станат от Ровър дори с преправяне няма проблем. Тези оригиналните на Фронтерата не са измислени много добре, защото са като сайлентови втулки на предница и не удържат дълго Мен идеята ми е да се врътнат на стуг или да се отлеят по размер.
            http://www.paddockspares.com/sp/cat/...ion+Parts.html

Лошото е, че утре сутрин пускам поръчката, а и не помня размерите. От тънките имам няколко бройки. Ф-30ммХ70мм. Дебелите не помня колко мм бяха.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колега ударих на камък ,няколко дни издирвам един тампон за модел и размери но няма, то фронтерата нали е голяма екзотика за един тампон цената е 24 лв. 24лвХ12бр = )) затова не ги подържат налични само поръчка

Коментар

Аз затва питах за размери форма и прочее, от полиуретан можем да направим почти всичко.....

Коментар

Аз затва питах за размери форма и прочее, от полиуретан можем да направим почти всичко.....
                  Един въпрос:имате полиуретан и ще направите тампони?ако е така,същия лие като този дето идват тампоните от...примерно ТGM,и аз искам,самоче за Тоиота.
                  Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                    Един въпрос:имате полиуретан и ще направите тампони?ако е така,същия лие като този дето идват тампоните от...примерно ТGM,и аз искам,самоче за Тоиота.
                    Мда, имаме много полиуретан, асортимент за близо 20 модела автомобили, напоследък от по офроуд машините имаме и за Галопер - задната надлъжна щанга......
                    Не прочетох рекламната политика на сайта, но може да пробвате да напишете - "полиуретанови тампони поръчка" в Гугъла, и ще бъдете надлежно осведомен - бих ви написал директно сайта, но както казах - нямах време да прочета правилата, и следвам общоприетите, и не цитирам реклама......
                    Тампоните се леят на преса, или шприц ако така се нарича по друг начин, по носач можем да направим почти всичко, разбира се колкото по сложна е формата, толкова по трудно.....
                    Мерси.
                    ПП - не знам какви тампони идват от ТГМ, но структурно погледнато могат да са същите, могат и да не са, това е въпрос на обстоятелства.....а те понякога са различни......например Пауърфлекс дават медна грес за смазване на тампоните си, ние например за 3 месеца, и 4 еднакви тестови коли, но с различни видове греси, можем да се закълнем че за условията в БГ морската грес е най - подходяща......примерно......така че нещата зависят от доста обстоятелства.....

Коментар

С каква форма са колега?
                      Ето малко снимки и размери
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0656.jpg
Прегледи:1
Размер:89.5 КБ
ID:5250318 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0658.jpg
Размер:59.2 КБ
ID:5250317 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0652.jpg
Размер:49.3 КБ
ID:5250314Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0653.jpg
Размер:64.1 КБ
ID:5250316 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image0654.jpg
Размер:63.5 КБ
ID:5250315

Коментар

Тва от сега ти го казвам че ще е около 16 лв бройката, твърдоста на полиуретана може да е стандартната която се ползва 80 по Шор, може и по твърдия вариант, който ще вози идея по твърдо, но ще издържа повече......има още една подробност която е хувабо да се знае - в какво влиза този тампон, щото е свръх лесно да направим един модел, да му праснем матрица за стоково производство, но все пак всеки тампон влиза с някакъв натяг някъде, или дори и да влиза що годе свободно, то след това в него се вкарва метална втулка, която разпъва с 2-3-4-5 десети полиуретана за да има подходящо уплатнение......
                        По принцип срока в който изпълняваме тия поръчки е около седмица.....

Коментар

Тва от сега ти го казвам че ще е около 16 лв бройката, твърдоста на полиуретана може да е стандартната която се ползва 80 по Шор, може и по твърдия вариант, който ще вози идея по твърдо, но ще издържа повече......има още една подробност която е хувабо да се знае - в какво влиза този тампон, щото е свръх лесно да направим един модел, да му праснем матрица за стоково производство, но все пак всеки тампон влиза с някакъв натяг някъде, или дори и да влиза що годе свободно, то след това в него се вкарва метална втулка, която разпъва с 2-3-4-5 десети полиуретана за да има подходящо уплатнение......
                          По принцип срока в който изпълняваме тия поръчки е около седмица.....
                          Благодаря за информацията колега и това идва малко на висока цена .Идеята ми е да се намери възможно най оптималното решение на проблема като здравина и цена.А над 100 лв за тампони на ресорите не е оправдано при положение че има е заменки от други автомобили ,Ровер примерно както колегата каза че са по 80 пенса и ще станат с малко доработка .Аз намерих познат който работи с полиуретан , та ще ми ги отлее . Въпроса ми беше дали някой е слагал такива тампони (полиуретанови)и дали ще карат повечко време (в сравнение с гумените) ще напиша как е след като тествам .

Коментар

Мда, няма проблеми, винаги има и по евтино решение......
                            Полиуретана е много добър като износоустойчивост, в пъти по добър е от каучука в стандартните тампони, горещо ти препоръчвам като го монтираш да омажеш всичко с морска грес.......
                            Успех......

Коментар

Каква е тази ''морска грес",на съм наясно.
                              "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                              Кольо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X