Здравейте колеги!Да знаете от къде мога да се сдобия с 4-5 кг тел за пружини,1мм дебела и поцинкована?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тел за пружини
Свий
X
-
От: Тел за пружини
Поцинкована тел за пружини няма. Това са две изключващи се неща. Получава се дефект в пружината и се къса. По същия начин и отговорните винтови, шпилки и скоби не се поцинковат. Дядо ми е работил в производството за полуремаркете в цех за скобите за захват на мостовете. Първите бройки са били проектирани поцинковани за не корозират и да са по-хубави. Обаче на няколко хиляди километра и се късали без причина. Черните скоби нямали проблеми. Тогава в изпитванията са го установили че с нанасяне на цинково покритие е отслабва с около 30%
Коментар
-
Първоначално публикуван от filomatis Преглед на мнениеМоят човек си реши проблема-заваръчна неръждаема тел 1мм му върши идеална работа.Все пак ставаше въпрос за клетки за птички,не за полуремаркета.
Последно маркучите на електрическа бензинова помпа правих така - не открих достатъчно ситни скобички и друг изход нямах.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от filomatis Преглед на мнение"намотава се върху маркуча като пружина, примерно 4-5 навивки, после хващаш с 2 чифта клещи, стягаш, овиваш, режеш, и "жми градО""-нещо не можах да те разбера какво точно правиш,тури една снимка като за по-прости хора.Тънък маркуч, силиконов, нанизан върху пластмасов щуцер. От времето и престоя в бензина, леко удървен. За да махна старата помпа, оригиналните скобички заминаха а маркуча се разжлемби. Скобички с толкова малък диаметър не можах да намеря. Направих си плътна "пружинка", нанизах я върху маркуча, нанизах го на щуцера, стегнах, и драмата приключи. Държи на 3 бара, няма да охлаби и няма да ръждяса никога.
Сега ще си метна една ролчица такава тел накъде из багажника, да има.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар