От къде мога да си купя такъв?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бензиноустойчив шлаух?
Свий
X
-
До: Бензиноустойчив шлаух?
Шлаух - от никъде. Маркучи - тук-таме. Тъкмо руските са несравнимо по-читави от целофановите турски и прочее безименни буклуци.
Какъв ти трябва и за къде? Някакъв имам. Мек, не става за всичко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеШлаух - от никъде. Маркучи - тук-таме. Тъкмо руските са несравнимо по-читави от целофановите турски и прочее безименни буклуци.
Какъв ти трябва и за къде? Някакъв имам. Мек, не става за всичко.Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
От едно магазинче на Кр.село си купих семперит и се оказа много читав, досега няма проблеми, вече 8 месеца и не би трябвало да има занапред.Човека каза че маркуча е негорим и след опит(тома неверни) се оказа истина.Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Добре де шлаух не се ли нарича това дето се ползва при ел. инсталцията за изолация и за вкарване на проводниците в него за по добра защита,а това където вие търсите си е чист маркучЛуд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА водни съединения?
Коментар
-
Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнениеОт едно магазинче на Кр.село си купих семперит и се оказа много читав
от магазин за авточасти в кв. ГорублянеLZ1RED
Коментар
-
Хора, не купувайте маркучи от сергий и павилиони. Цепат се като кисели краставици. На цепките избиват ситни капки антифриз, представете си ако беше бензин. Издържат точно година. Аз ги смених преди 3 месеца. Съжалявам, че не ги снимах за да видите всички какъв боклук ни пробутват по 5-6лв за метър. Хубавите в скорпиона са по 8-10лв. Разликата в цената е нищожна като се има предвид, че никой от нас не купува с километри.
Коментар
-
Абсолютно подкрепям Йори. Да стане пожар за 15 стотинки ...
Давай казвай сега къде са тия магазини. Маркучения и водносъединителния. Че ми ръждяса мотора с тая вода. От два месеца щуцера е готов, чака извратено съединение.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар