Здравеите .Искрено искам да разбера при каква темперетура се топи неръждаемата стомана и как мога да я формовам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
При каква темперетура се топи неръждаемата стомана?
Свий
X
-
От: При каква темперетура се топи нераждаемата стомана?
Първоначално публикуван от kingzan Преглед на мнениеЗдравеите .Искрено искам да разбера при каква темперетура се топи нераждаемата стомана и как мога да я формовам.Последно редактирано от Goblin; 26-01-12, 16:11.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеТя не може да се роди и затова не се топи и формова.
Температура на топене 1371- 1399 градуса по Целзий
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеТя не може да се роди и затова не се топи и формова.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеИнтересно? Как ли ми е формована мивката тогаз?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kingzan Преглед на мнениеЗдравеите .Искрено искам да разбера при каква темперетура се топи нераждаемата стомана и как мога да я формовам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНе мога да съм сигурен но мисля че се формова като обикновено метално корито от едновремешните. В студено състояние, на съответната преса. Виждал съм го на живо, но с обикновена поцинкована ламарина.
Ами така де.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеПредполагам питаш за нерЪждаема стомана . Напиши в Гугъл желязо въглеродна диаграма .
По скоро да търси стомана 10 18, или 18 10.
По спомен е над 1000 - 1050С. Ама книгите са в кашони и трудно достъпни.
Коментар
-
Всичко това може да се отнася за неръждаемата стомана,но за нераждаемата стомана незнам.Иначе мивките май ги правеха от някаква сплав алпака и най вероятно е горещо щанцована.А процеса формоване няма да е по-различен от обикновените с тая разлика че е по-твърда и по-малко ковка.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеВсичко това може да се отнася за неръждаемата стомана,но за нераждаемата стомана незнам.Иначе мивките май ги правеха от някаква сплав алпака и най вероятно е горещо щанцована.А процеса формоване няма да е по-различен от обикновените с тая разлика че е по-твърда и по-малко ковка.
Алпаката е синоним в случая.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
Алпаката е синоним в случая.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение. Моята я лови магнит например.
Моята - не. Току що пробвах.
Коментар
-
А сега де !И мойта не я лови.Пробвах и двете мивки,нищо че са монолитно тяло.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Е моята я лови.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеА сега де !И мойта не я лови.Пробвах и двете мивки,нищо че са монолитно тяло.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар