Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Алуминиев рифел

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Алуминиев рифел

Въпрос към Стефан

Какво имаш предвид, както казваш че с алуминиевия рифел "гние повече"? Имаш ли подобен горчив опит ?
    "Плюенето стимулира слюнните жлези и намалява риска от кариес"

гниене

Първоначално публикуван от DYADO
    Въпрос към Стефан

Какво имаш предвид, както казваш че с алуминиевия рифел "гние повече"? Имаш ли подобен горчие опит ?
    аз исках да си слагал рифел на веждите и праговете, обаче ми казаха, че веднъж като влезе вода/кал... никога вече не изсъхва... накрая под рифела не остава нищо...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

И това не е съвсем вярно Ако се уплътни както трябва - няма проблем а , ако ли не - то тогава гние сериозно Аз имам рифел на предния капак Бог знае от кога и нямам грижи !

Коментар

Ама само ако е залепен...

Коментар

Според теорията дори и ако не са уплътнени добре рифела и ламарината на колата ще изгние рифела а не ламарината. Т.е. при всички случаи алуминиевия рифел предпазва...
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
            Аз имам рифел на предния капак Бог знае от кога и нямам грижи !
            ще се съгласиш, че предния капак не е мястото подложено на най-голяма корозия...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Простете за невежеството ама откъде мога да си купя такъв алуминиев рифел...
              Only after the last tree has been cut down,
              Only after the last river has been poisoned,
              Only after the last fish has been caught,
              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly
                Простете за невежеството ама откъде мога да си купя такъв алуминиев рифел...
                От повечето търговци на цветни метали - например Металснаб - Илиенци.
                VPetrov.photography

Коментар

извинете и за мойто невежество,ама какво е алуминиев рифел???
                  БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                  (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Първоначално публикуван от off-road
                    извинете и за мойто невежество,ама какво е алуминиев рифел???
                    Рифел е това с което е облицован пода (лъскаво, с повърхност на елементи)

VPetrov.photography

Коментар

От: Алуминиев рифел

Добре де,все пак някой ще каже ли къде продават ал.рифел на сносни цени ? Искам и аз да се облеча с такова от кръста надолу-да кажем от дръжките на вратите.

Коментар

Първоначално публикуван от teo98 Преглед на мнение
                        Добре де,все пак някой ще каже ли къде продават ал.рифел на сносни цени ? Искам и аз да се облеча с такова от кръста надолу-да кажем от дръжките на вратите.
                        Обърни внимание от коя година е темата.
                        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                          Обърни внимание от коя година е темата.
                          Е,това не означава,че вече никъде не се продава рифелова ламарина.Ето един вариянт http://www.thyssenkrupp-jupiter.com/?mod=sap&ln=&m=4 ,сигурен съм,че има и други.
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Благодаря,ще се обадя на телефоните, Темата може да е от преди години,но е винаги актуална,особенно при 4х4. Аз сега стигнах до външния вид. А някой може ли да каже колко години изкарва алум.рифел без да се ремонтира ?

Коментар

Първоначално публикуван от teo98 Преглед на мнение
                              Благодаря,ще се обадя на телефоните, Темата може да е от преди години,но е винаги актуална,особенно при 4х4. Аз сега стигнах до външния вид. А някой може ли да каже колко години изкарва алум.рифел без да се ремонтира ?
                              Колкото изкара-до първото дърво или скала .Иначе,може доста да надживее ламарината в/у която е посатавен.Ако не го монтираш като хората,ще си направиш чудесен инкубатор за корозията .
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X