Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобилна боя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автомобилна боя

Знае ли някой сайтове за автомобилни бои. По-специално за италиански автомобили. Пълно с резервни части и нищо за резервни бои. Трябва ми боя Rosso Winner Mical - COD 180/A
    Интересува ме заводска боя, а не забъркана от наши бояджии...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

От: Автомобилна боя

За цялостно пребоядисване или за малки ремонти.
    В България има някаква наредба ,която разрешава за ползване само бои за автомобили на водна основа.Те са по скъпи и доста бояджии избягаха от занаята заради това.Голям дистрибутор на бои е Карсистем преди офисът ими беше в една пряка на Шипченски проход ,не знам сега къде са.Доколкото са ми обяснявали продават се само основните цветове ,а останалите се бъркат на везна по програма.

Коментар

Ми,ако колата е Фият или Ланча мисля,че на лепенката с името и кода на цвета пише PPG,за другите марки не съм сигурен.Ако искаш,ще постна линк към сайта на вносителя за България.
      А,заводска боя ще трябва да търсиш от завода ,щото всичко след това е бъркано от местните колористи,то формола дадена от производителя на боята.
      На едни марки цветовете излизат по-добре,на други по-зле.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        Ми,ако колата е Фият или Ланча мисля,че на лепенката с името и кода на цвета пише PPG,за другите марки не съм сигурен.Ако искаш,ще постна линк към сайта на вносителя за България.
        Точно това пише. PPG производителят ли е? Дай да видим този сайт на вносителя.
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Едни от точно идващите бои са на фирмата глазорит и си ги има не само на водна основа.
          Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            Точно това пише. PPG производителят ли е? Дай да видим този сайт на вносителя.
            Ето, http://www.profitsolutions.bg/bg/about_us/about_ppg/ ,ма вече продават само водоразтворими бази.Иначе се намират и конвенционални металици тук-там.Лошото на водните бази е,че цвета реално го виждаш като изсъхне боята,докато конвенционалната база можеш да я прецениш още на линийката как изглежда.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X