Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хром върху пластмаса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хром върху пластмаса

Ето това видео ме вкара в размисли

http://www.youtube.com/watch?v=y9mh6...eature=related

Някой ако има идея да сподели как става това

От: Хром върху пластмаса

Боя,ето какво излезе в Гугъл http://www.google.bg/search?hl=bg&so...l=&oq=&gs_rfai= .Има и българска фирма която го прави.Те я те http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Да не пускам нова тема, че пак става въпрос за боядисване на пластмаса с хром. Та, някой ползвал ли е, от тези обикновените спрейове, който се водят хром? Става ли нещо изобщо с тях? Става въпрос ,за едни табели с надписи, които ще са закачени на сградата отвън. Идеята е, самата табела да е някакъв цвят, а надписа да се пръсне с такъв спрей "хром". Материала на табелите ще е полипропилен (мисля).Ще се получи ли нещо според вас? Може би с някакъв лак отгоре трябва да се пръсне после...знам ли? Всякакви идеи са добре дошли.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
      0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Пробвах един спрей на Дупли колор,според мен е далеч от хром,седи доста по-матово.За табели най-просто ми се вижда върху основата да залепите надписи от фолио.Мисля,че има дори самозалепващо се алуминиево фолио,може за по готино,да се полмра и след това лак на цялта табела.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
          Пробвах един спрей на Дупли колор,според мен е далеч от хром,седи доста по-матово.За табели най-просто ми се вижда върху основата да залепите надписи от фолио.Мисля,че има дори самозалепващо се алуминиево фолио,може за по готино,да се полмра и след това лак на цялта табела.
          С фолио няма да стане защото надписите са релефни.

Коментар

Ше лепите допълнително букви,или ще я дълбаете на някаква машина,за да остане релефа на буквите?Щото при втория вариянт ще си усложните доста боядисването.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              Ше лепите допълнително букви,или ще я дълбаете на някаква машина,за да остане релефа на буквите?Щото при втория вариянт ще си усложните доста боядисването.
              Идеята е да се изработят на машина. Не мисля че, ще е голям проблем облепването и боядисването. Въпроса е, с какво?

П.П. Ето какъв клип намерих, за марката която спомена. http://www.youtube.com/watch?v=gHRhwvgZn3o
              То, трябвало под хрома да се пръсне с някаква основа...а аз си мислех отгоре с някакъв лак. Или пък може и с двете. Мисля че, ако има лак отгоре, ще се доближим повече до лъскавия ефект.

Коментар

Пръска черна боя за основа,и при авто боите сребристото покрива най-добре върху черен грунд.Лак,е хубаво да има,пази базата.Спрейовете са си компромис,по принцип,но за някои неща не е оправдано боядисването с пистолет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X