Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дребнозърнесто покритие за пода

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дребнозърнесто покритие за пода

В момента се чудя кое да избера, и затова се допитвам до вас.
    Някой има ли впечатления от различни марки? До колкото разбрах на Body продуктите от този сорт са на асфалтова основа и бързо се напукват и падат. Дали Novol GRAVIT 600 MS не е добър вариант?

До: Дребнозърнесто покритие за пода

На ВОДИ 910 или 999. Пьрвото при разреждане може и с пистолет да се нанася.Второто с четка.

Коментар

Всички стават,кои-повече,кои-по-малко...Боди 950 не е на асвалтова основа.Боди 999 е уплътнител за заварки,но аналогичния продукт на Новол(Гравит 620) е в пъти по-добър.
      Мисля,че продуктите на Новол в момента са с по-високо качество от боди.Разбира се,може да изберете Мипа или Кар системс-още по-добри.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Благодаря за съвета, ще разгледам и тези марки. По принцип не искам да правя компромиси с качеството с цел да стане колкото се може по-вечно, макар и по-скъпо. Може ли да споделите наблюдения над някой продукт?

Коментар

Ми,основно работя с Боди и Новол-щото това се родава на една ръка разстояние .Ако се нанесе много дебело,Бодито се напуква при съхненето.Всъщност,за да се получи дебелина,е желателно да се пръсне,примерно,на две ръце.Нали идеята е да предпазва от камъчета и т.н. дребни механични вредители.Ползвал съм и Мипа,както вече споменах с по-добро качество е то предните две(май,има по-малко разредител в продукта).
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

От: Дребнозърнесто покритие за пода

Ползвал съм Новол Икономична серия, Новол Гравит и Боди 950. Най-добро е Новол Икономична серия - http://www.elitsa-3.bg/auto_paint/iconser.htm#3. Виж го тук.
            Боядисал съм си нивата и вътре и отдолу с него и съм доволен. Не места не ми стигна и сложих боди, ама се лющи и ръждясва под него !!!
            Новол гравит е по-труден за нанасяне. Вискозитета му е по голям малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X